| Zxcv6 a întrebat:

Bună TPU, am comandat niste ochelari de pe shein și cand dau pe comanda scrie delivered si dupa mai apas o data scrie livrare estimata 4-7 aprilie. Sunt la prima comanda pe shein și nu stiu cine aduce comanda. Curierul sau trebuie mers la oficiul postal? Rog seriozitate

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu scria clar atunci cand ai dat comanda? Ce ai bifat, nu curier? Intreaba-i direct pe ei, prin intermediul siteului.Toate vin din China, deci e posibil sa dureze mult mai mult.

| Zxcv6 explică (pentru dullcat):

Am bifat adresa mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ne-ați înnebunit cu shein. Shein în sus, shein în jos. EMAG ce are? Sau vreți sa experimentați comenzile internaționale?

| Zxcv6 explică (pentru anonim_4396):

Frate pe eMAG nu sunt produse ca pe shein și pe shein sunt de 3 ori mai ieftine mai bine astept

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zxcv6):

Dacă vine din China și ajunge la posta, hopa ghici ce : va trebui sa plătești taxa la vama pentru ca mai nou la orice produs trebuie plătită vama. Nu e mult taxa, dar aștepți și mult după colet ca la posta sa achiți încă peste.

| Smolbean a răspuns:

Probabil ca a fost livrata comanda de la sediul lor. Curierul o aduce. Liniștit ca ajunge! Dacă sunt probleme le poți scrie