In primul rand trebuie sa iti stiu varsta apoi te pot ajuta cu maare drag. ma pricep destul de binisor la combinatii de haine accesorii chestii de genu. Apoi ar trebui sa-mi mai zici ceva chestii care sati descrie personalitatea pentru. ca eu sunt asa mai feminina de felul meu, ma imbrac cu lucruri cu floricele, lanturi... deci am nevoie de asta. o sa fiu pe faza sa vad daca raspunzi aici iar apoi o sa vin si o sa-ti dau un raspuns ok? :3:3 have a nice day
Cred ca esti mult prea aspra cu tine cand spui ca toate hainele nu-ti stau bine. Adopta un stil care ti se potriveste in functie de cum esti tu, cea de zi cu zi, de exemplu daca esti un gen mai sportiv imbraca-te comod, iarna cu blugi sau alti pantaloni care-i asortezi in sus cu tricouri suprapuse cu camasi avand grija la combinatia de culori. Vara in loc de pantaloni lungi treci la sorturi sau fuste scurte. Daca esti genul mai feminin, meditativ adopta un stil romantic, in culori pastelate eventual cu imprimeuri cu flori mici. Pentru accesorii iti recomand un site care in functie de modul in care esti imbracata iti alegi din colectia potrivita genului http://www.crownfashion.ro/ De exemplu pentru stil sport adopta accesorii din colectia Day by Day, Organic sau Rock, pentru o tinuta romantica incearca Vintage, pentru tinute vesele, de mare incearca Beautiful Colors sau Bali, etc...
Ai camasi lungi? sau tricouri mai sic? atunci ia-ti un tricou o perche de blugi sau o perche de blugi scurti si niste pratai la niste teni all stars converse sau alti tenisi cu parul prins intr-o coada sau intr-un coc cu 6 bratari pe mana cu parul poate desprins : un lantisor mai dragut si gata ai terminat combina si tu hainele pac pac si ai terminat eu nu prea am asa multe haine si nu prea stiu cum sa le asortez poate tu ai hainele de care ti-am zis si...
Poate nu-mi dai funda :D (Eu sunt maniac cu imbracamintea:)) stau ore in fata oglinzii pana sa ies din casa)
www.thesartorialist.com
http://www.stilmasculin.ro/2010/02/cum-sa-ti-asortezi-tinuta-dupa-culoare/ (citeste in jos-ul paginii.cum sa combini culorile, tot)