| Babyfuckyou a întrebat:

am si eu o intrebara stiti serialul Intalnirea inimilor o stiti pe ridhima! ok? mi-a placut mereu cum se imbraca in serial si as vrea sa fac comanda de imbracaminte moderne indiene si credeti ca as putea sa merg asa imbracata pe strada adica e ceva gresit? mie teama sa nu se uita lumea la mine sau sa nu rade de mine crying? adica mie-mi imi place acel gen de haine dar faza ca mie cam rusine sa umblu sa nu rade lumea de mine

3 răspunsuri:
| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Si mie imi place la nebunie cum se imbraca Ridhima. Dar, din pacate la noi in Romania nu se poarta acest tip de haine crying. Sari-urile nu se poata in Romania, dar daca ai purta doar rochia, fara val si acei pantaloni de dedesubt, cred ca ar fi okey. Dar tot farmecul consta in val. Mai ales momentele romantice care le-au avut Armaan si Ridhima datorita valului.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking si vreau sa iti spun un secret, dar ti-l trimit prin mesajwinking

| Kris222 a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti la cred altii despre tine pentru ca in felul acesta vei ajunge sa te inchizi in tine si sa fii nefericita din cauza faptului ca nu te exteriorizezi. Eu apreciez cand vad pe strada o persoana imbracata diferit si crede-ma ca sunt destui oameni deschisi la minte astazi care nu te vor critica. happy Cei care vor rade de tine sunt cei care nu au o personalitate a lor ci una trasa la xerox. Haine indiene gasesti la magazinul Aruna Goa de pe strada Smardan.

| Babyfuckyou explică (pentru Kris222):

Eu sunt din Galati...crying