anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare au aparut cumva teme pentru corby txt? scuze categoriabig grin

Răspuns Câştigător
| yuny a răspuns:

Nu a aparut si nu cred ca va aparea prea curandsadsi stai linistita nu te lua dupa toti fraieri, tu nu ai vazut cum scrie aia/ala el/ea vorbestelaughingthumbs up fenomenal de-a dreptulaughing

8 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

@Bft
Taci mă, distrusă agramată.

Și ce dacă nu ești la școală și ești pe un site? Trebuie să scrii corect oriunde pentru a da dovadă de respect. Aici sunt oameni de toate vârstele și cu diferite profesii, sunt și profesori aici, trebuie să dai dovadă de respect față de cei din jur, nu ești pă mes sau pă haifaiv cu prietenele tale piți să scrii ca ultima panaramă agramată. (citez din Jelli). Scrisul corect nu e o condiție, nu scrii corect doar la școală pentru ca aici să-ți bați joc în ultimul hal de limba română. Dacă știi să scrii corect, scrie corect, eu nu înțeleg de ce te prostești așa cu messengerasca dacă într-adevăr știi să scrii corect, așa cum zici.

Hai fă-mi o favoare și împușcă-te.

| INSOLINYO a răspuns:

Fatăh, nu stiu dahr daca a apărot ză-my spoy șhe me!

Chiar îți este greu să scrii corect gramatical (Regulament)?
Să știi că este foarte ușor și chiar amuzant uneori! Câștigi multe scriind corect, mă refer la respect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai taci dracu' de panaramă agramată și scrie în m.m corect că ăsta nu e hi5 sau mess! Ce drăguț te-ai lăsat lingușită de yuny și ce frumos a smuls o fundiță de la tine! Aici, pentru a c'oispea oară repet, este un site de toate vârstele, public, unde poate intra oricine. Nu ai intra în pământ de rușine dacă profa ta de română dă accidental de tine și ar ști cine ești și ar vedea cum scrii? Sau chiar părinții? Habar nu ai cui te adresezi aici.
Și scumpa mea, uită-te în * *-tii în regulament înainte de a posta o întrebare că nu scrie fiecare cum vrea, idioato! Citez: 1. Respecta regulile de gramatica:

- fiecare propozitie incepe cu litera mare
- nu sunt permise prescurtari de tipul "ca", "dk", "nu stiu", etc...
- evita emoticoanele si semnele de punctuatie excesive: "happy", "big grin", etc...

Ai văzut. Sunt interzise prescurtările și implicit limbajul de messenger.

Hai "Bft". Concluzia: Cereste are dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@7h30, @Cereste... http://i.imgur.com/wd4W1.jpg
Unde ne dăm mă noi funde singuri? Te referi la mine, 7h30 și Cereste? Sunt cei mai buni prieteni de pe site ai mei, e adevărat și asta! Și nu am pus întrebări ca să ne dăm funde ci că am avut nevoie de ajutor, și cum prietenul la nevoie se cunoaște... Eu am fost utilă și toate fundele ce le-am primit le-am primit pe merit, nu le-am cerșit cum faceți voi!
Nu draga mea, noi nu am intrat în jocul ăsta idiot de funde al vostru! Noi încă realizăm că acest site este unul de ajutor și dezbateri iar funda nu ne ajută la nimic, nici măcar la orgoliu pentru că totul e virtual! Fundița asta, fir-ar a naibii, este un semn de mulțumire și că ai găsit răspunsul satisfăcător!

Văd că m-ai blocat de la mesaje deși tu mi-ai trimis prima, mi-ai băgat pumnul în gură pentru că nu ai argumente și crezi că ai câștigat! Te simți bine în universul tău tâmpit, te simți câștigătoare în cearta asta dar nu realizezi că ești mai slabă și că ai pierdut încă prin acest gest, că nu ai putut să te folosești de cuvinte ca să ne combați ci de niște mijloace mecanice! Nici să te cerți nu știi, rușineeee!

Și nici gramatică! Cum dracu` te-au să te s*g? Și de ce anume te-au să apuc, măi fată? Poate doar degetul dacă o luăm așa. Și chiar și în felul ăsta, ai niște replici expirate de nu știu câți ani, învățate de pe google și din mass-uri! Și ușor de trecut peste ele! Nu ai ce căuta tu pe TPU, întoarce-te pe site-urile mai puțin serioase că acesta este de oameni inteligenți, cărel-poteca deci!

| zalisa a răspuns:

Nu,nu te scuzam.

| AneBbi a răspuns:

Fiecare scrie cum vrea nimeni nu are dreputu de a comenta, fiecare e liber sa face ce vrea pana la urma.Eu am pus o intrebare sh vreau raspunsu nu corectarea frazei ca stiu si eu destuul de bine sa scriu dar pe site'uri sh alte chesti de pe net sunt acceptatewinkingconteaza mai mult cum scrii la scoala decat aici nu vad profesori chatterboxnah ma rog uni dintre voi parca scrie cu picioarele de nu se intelege mine sau parca a facut scloala cu animalele eu una macar scriu atat cat sa intelegi eh mare chestie daca la ''si'' scriu ''sh''ce asta nu intelegi? hai bun astalaughinglaughing

| AneBbi a răspuns:

Taceti si ingititiwinking

| AneBbi a răspuns:

La comentat repede va strangeti ca paduchi da la intrebarea pusa betmenrolling on the floorsi apropo de emoticoane daca nu erau permise nu mai apareau dar voi ce sa stiti? ce ingroapa mata?laughing