| AlexAL275 a întrebat:

Bună TPU! Am și eu o nelămurire și sper să mi-o explicați. Dacă majoritatea clienților au probleme cu o firmă care vinde produse de ce nu se desființează? Și aici mă refer strict la cele de retail, adică sunt o sumă care au probleme, quickmobile, am auzit și de pcgarage, cel.ro și altele. Cei de la ANPC ce fac? Au o sumă de plângeri și ce fac? Absolut nimic. Eu, sincer aș înăspri legile, dar mna, în România trebuie să fii atent la absolut orice lucru și să pui la îndoială tot ce auzi și crezi.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca procentajul celor care nu au probleme cu firma respectiva este multa mai mare si atunci nu au de ce sa desfiinteze firma.

Firmele care schioapata sunt cumparate de magazinele mari, asa cum s-a intamplat acum 6 ani cu PC Garage care a fost preluat de eMAG.
https://ro.wikipedia.org/wiki/PC_Garage

ANPC nu are nici o treaba de cum ii merge unei firme, asta este treaba patronului!

suntserios
| suntserios a răspuns:

ANPC isi face treaba cat de cat, se dau amenzi, se platesc amenzile si viata merge mai departe. Asta pentru ca din clientii aia nemultumiti 1% fac si plangeri. Restul se plang pe net.

| Beriu_Ti_ a răspuns:

Cel are 4.6 din 5 rating din 10, 084 Google reviews

Perceptia ca au probleme probabil vine din faptul ca pe net scriu doar cei care au probleme si nu si cei care sunt multumiti, pentru ca nu e nimic special in a primi ce ai comandat.
In plus cei care au probleme scriu peste tot deci de la un client nemultimit pot sa apara si 100 de postari in functie de cat de insistent e individul. Sau pot fi postari facute de concurenta.

ANPC lucreaza cu clienzi si cazuri reale, nu cu postari da pa net.

| AlexAL275 explică (pentru Beriu_Ti_):

De exemplu, eu am avut probleme cu quickmobile, am făcut reclamație la cei de la ANPC, am vorbit cu comisarul de acolo și mi-a spus că ei fac numai măgării.

| RaduAnelis555 a răspuns:

Este logic, accea este reclama negativă. Dar ai putea veni cu argumentul " tot reclama este! ", Da, este reclama, dar daca ai o sumedenie de plângeri o să îți scadă clienții, iar afacerea ta va da faliment ❤️