| ionutzu94 a întrebat:

as vrea parerea voastra... ce ziceti sa imi iau lentile de contact? Parintii mei zic ca nu sunt bune ca poate sa te loveasca unu din greseala si sa iti zgarie retina dar eu nu vreau sa port ochelarii ca nu imi sTa bine.
CEL MAI BUN RASPUNS PRIMESTE FUNDA happy

3 răspunsuri:
| ICanSeeAll a răspuns:

Daca le poti suporta nu e nici o problema. Depinde si de varsta, daca ai de exemplu 11 ani nu e prea bine.

| Anaisssss a răspuns:

Port lentile de un an si pot spune ca sunt foarte multumita.Nici nu simt cand le am, sunt super-comode.Te sfatuiesc sa-ti pui lentile, dar ai mare grija la igiena.Te speli pe maini inainte de a-ti pune si scoate lentilele.Cum sa ti le pui te vor invata cei de acolo,este foarte usor.Mi-ar fi placut sa port ochelari,admir persoanele care poarta ochelari, dar eu nu m-am simtit in stare.Din cauza asta am ajuns de la -0, 5 la -3 :-s. Daca as fi avut de la inceput lentilele, cred ca acum n-as mai fi avut nici o problema.Eh,asta e.Doctorita mea mi-a explicat ca unii doctori evita a-ti pune lentile deoarece nu stiu despre ele. Daca vrei lentile colorate,iti voi spune ca sunt foarte scumpe,am vrut si eu, dar erau un milion o perechestraight face Pe lentilele normale, 3 perechi-1 milion jumate. Chiar merita! big grin

| ionutzu94 explică:

Am 16 ani