Da si eu cred ca un Iphone 6 e mai bun. Ipone SE are ecranul extrem de mic. Iphone 6 este intr-adevar mai rapid, mai mare si mai performant.
32gb oare se incarca memoria repede? Eu mai mult am nevoie de messenger, Facebook, snapchat, Instagram, wp si viber
Pai, ca sa te lamuresc, aplicatiile de care tu ai nevoie vor reprezenta decat o mica parte din toata memoria pe care o vor ocupa. Mai putin de 3 GB, iar tu ai 32. Problema ta sunt pozele. O sa faci multe selfie-uri si acelea iti vor ocupa memoria. Oricum stai linistita ca nu se ocupa memoria cu 100 de poze. Eu am cam 1300-1400 de imagini in galerie, memoria mea e pe terminate si am doar 16 GB. Aa si inca ceva. Sistemul de operare o sa ocupe si el un spatiu de cativa GB. Dar nu-i problema. In alta ordine de idei e ok. 32 de GB sunt destui )
Eu iti zic ca sa iti iei un IPHONE 6 deoarece : este un miodel nou, are un software mult mai bun, viteza de reactie este foarte rapida, aremulti gigabite si este la moda!
Funda?
Procesorul si mai multe componente seamana cu Iphone 6.Plus ca Iphone SE a aparut in 2016 aproape