anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Astăzi am fost sunat de curier ( fan Courier) pentru un colet, însă nu am fost acasă, eram la spital și nici nu aveam suficient semnal să îl înțeleg bine. Întrebarea mea este următoarea, mâine va încerca iar să îl livreze sau trebuie sa mă duc la sediu?

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sun curierul la telefon si intelege-te cu el!

| daniela1107 a răspuns (pentru Bula):

Acum e târziu, nu mai lucrează la ora asta.

| Bula a răspuns (pentru daniela1107):

Suna maine dimineata intre 8:00 si 9:00!

| UserRo10 a răspuns:

Trebuia sa le spui ca vrei livrare maine sa sa ti-l redirectioneze la sediu si il ridici tu. Asa ii da retur

| kGeorge a răspuns:

Il aduc a doua zi, in jurul aceleiasi ore.
Nu stiu ce a patit unul de pe aici, dar toate firmele de curierat cunoscute procedeaza asa. Mie odata mi l-a adus si peste program, dar a trebuit sa dau bacsis ca semn de bun simț
Mie mi s-a intamplat sa ma sune si sediul de curierat cel mai aproape de mine, si curierul.
Am dat un tel la sediu si le-am spus ce s-a intamplat si au zis ca nu e nicio problema.

| daniela1107 a răspuns (pentru kGeorge):

Ai mai primit mesajul de la ei de dimineață ( coletul dumneavoastră se va livra astăzi...)?

| kGeorge a răspuns (pentru daniela1107):

Nu imi mai aduc aminte dar cred ca nu

| MihaiP284 a răspuns:

Daca era alta firma de curierat veneau si a doua zi ( sunt obligați sa vina de 2 ori la aceiasi adresa ) dar fan Courier nu face asa, daca nu raspunzi la telefon sau daca nu il ridici, iti vine mesaj sa mergi la sediu sa l ridici!

| daniela1107 a răspuns (pentru MihaiP284):

Mesaj încă nu am primit, e posibil să îl primesc mâine?

| suntserios a răspuns (pentru MihaiP284):

De zeci de ori mi-a făcut Fan livrarea a doua zi...