Eu am parfum cu miros de trandafir bvlgari - rose essentiel.
pentru cadou cred ca cel mai fain e paco rabbane - lady million, este varianta si pentru barbat. daca vrei ceva ieftin incearca parfumurile de la zara.
Eu am nevoie de varianta pentru o domnisoara finuta, am uitat sa specific ca e pentru o domnisoara.
Lady Million este tot cu aroma de trandafir?
Unde le-as putea gasi, pe net, real, sephora..etc?
Multumesc pentru raspunsuri, dar eu insist in a cumpara un parfum cu aroma de trandafir.
Ti-am dat fundita, te pup.
Nu e cu aroma de trandafir.
"Parfumul seducator, Lady Million are ca note de varf mandarina amara si o atingere usoara de zmeura. Urmeaza note de neroli si portocala care parca te ametesc cu aroma lor. Apoi, iasomia si gardenia se impletesc intr-un miros carnal dar cu toate acestea foarte subtil. Notele de baza patchouli si miere creeaza dependenta care impreuna cu ambra formeaza o aroma extraordinara, oferind multiple fatete ale parfumului toate jucandu-se parca in forma unica de diamant."
Le gasesti in magazinele de cosmetice Douglas, Sephora, Bb Collection etc si evident pe net (ex Aoro.ro).
Buna mergi la sephora si cumpara hugo boss cel roz! miroase superb! nu are cum sa nu ii placa
Din revista Avon! Daca cunosti un prieten reprezentant poti sa-i ceri sa-ti cumpere unul(sunt diverse).
Sau poti sa-ti iei chiar tu numai ca trebuie sa-ti creezi cont avon si sa ai codul parfumului!
Fundita:X
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: