| MeimeiPinguinu a întrebat:

Ati putea sa imi recomandati un parfum cu aroma de trandafir, ceva finut?
As dori un asemenea parfum pentru a-l face cadou.

Multumesc,
O zi placuta.

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Eu am parfum cu miros de trandafir bvlgari - rose essentiel.
pentru cadou cred ca cel mai fain e paco rabbane - lady million, este varianta si pentru barbat. daca vrei ceva ieftin incearca parfumurile de la zara.

| MeimeiPinguinu explică (pentru BiuL):

Eu am nevoie de varianta pentru o domnisoara finuta, am uitat sa specific ca e pentru o domnisoara.
Lady Million este tot cu aroma de trandafir?
Unde le-as putea gasi, pe net, real, sephora..etc?

| MeimeiPinguinu explică (pentru BiuL):

Multumesc pentru raspunsuri, dar eu insist in a cumpara un parfum cu aroma de trandafir.
Ti-am dat fundita, te pup.

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu e cu aroma de trandafir.
"Parfumul seducator, Lady Million are ca note de varf mandarina amara si o atingere usoara de zmeura. Urmeaza note de neroli si portocala care parca te ametesc cu aroma lor. Apoi, iasomia si gardenia se impletesc intr-un miros carnal dar cu toate acestea foarte subtil. Notele de baza patchouli si miere creeaza dependenta care impreuna cu ambra formeaza o aroma extraordinara, oferind multiple fatete ale parfumului toate jucandu-se parca in forma unica de diamant."
Le gasesti in magazinele de cosmetice Douglas, Sephora, Bb Collection etc si evident pe net (ex Aoro.ro).

| lumy4u a răspuns:

Buna happy mergi la sephora si cumpara hugo boss cel roz! miroase superb! nu are cum sa nu ii placa

| 0Claudita0 a răspuns:

Din revista Avon! Daca cunosti un prieten reprezentant poti sa-i ceri sa-ti cumpere unul(sunt diverse).
Sau poti sa-ti iei chiar tu numai ca trebuie sa-ti creezi cont avon si sa ai codul parfumului!

Fundita:X