Un ursulet, o perinitza draguta, o bratara, un lantisor, un inel, un parfum,
Ceva dragut care sa reprezinte iubirea ta fata de ea.
(P.S. Ai putea lua o fata cu tine, te-ar ajuta)
Trandafiri,ciocolata.si un bilet la un film romantic!(mda nu sunt prea romantic...)
... daca vrei ceva special atunci cumpara-i un caine micut sau o pisica cu un biletel prins de gat!
Poti incerca o bijuterie (dar nu inel) sau o genta frumoasa!
www.modanet.ro
http://www.modanet.ro/produse_Accesorii_wmv9.html
Fetelor le plac bijuteriile, ce zici de un lantisor finut cu un pandantiv frumos, mai ales daca il pui u la gat! Succes!
Sunt magazine in care poti personifica obiecte. O perna in care este imaginea boastra pe ea si scrie pe spate o declaratie ori TE IUBESC... o cana la fel personalizata. Un lantisor de argint cu 2 jumatati de inima sau cu inima si cheie tu vei pastra cheia iar ea inima la gat pe lantisor
Funda?
De ex, o rama digitala, dintr-aia gen breloc, in care sa incarci niste poze pe care sa scrii cateva cuvinte frumoase.
"tu vei pastra cheia iar ea inima "
Ideea de baza nu era urmatoarea? "Tu ai cheia inimii mele"? Cum de s-au inversat brusc rolurile. Ia mai gandeste-te o data.
Eu sunt fata, si mereu mi-a placut sa primesc lucruri dragute gen:
-un ursulet de plus :X
Nu conteaza varsta, oricarei fete ii plac animalutele de plus.
Alte optiuni pot fi si :
-un buchet de flori
-o cutie de bomboane
Poti sa-i iei si o felicitare, dar mai dragut ar fi sa-i faci chiar tu felicitare Cred ca prietena ta ar aprecia.
Poti sa-i iei niste accesorii : bratara, lant etc.
Sa stii ca cele mai bune prietenele ale fetelor sunt accesoriile.
Oricum sa stii, gestul conteaza! Sunt sigura ca orice i`ai da, ii va placea.; x
Iti urez bafta Si sa nu uiti cele doua cuvinte`!
Un lantisor cu initiala ta, o bratara frumoasa, un inel de argint cu o piatra a carei culoare sa fie culoarea ei preferata... si nu mai imi vin idei momentan...
Incearca categoria de cadouri femei/fete de pe www.mydecogift.ro
Sigur nu vei regreta si ea va fi foarte multumita!
Pai depinde si ce varsta are :-)
in general ii poti lua ceva ce ne place noua feletor. parfum, bratari etc... dar daca e vb de aniversarea voastra i`ai putea lua un ursuletz.o inima ceva
Pai ai putea cumpara ceva ce ii place, ceva ce o reprezinta.Aum tu stii cel mai bine, ceva care sa se potriveasca cu varsta si cu gusturile ei.Ai putea incerca cevas amuzant sau lucruri serioase precum bratari de arginty sau de aur sau inele. Daca e o fata simpla s-ar bucura si la un buchet de flori daca e una cu pretentii ai grija ce ii cumperi!
O inimioara cu "... (numele prietenei tale), Te iubesc! ", un pix cu o inimioara, o poza cu voi 2 si pe spate sa scrie " Te iubesc! ", un breloc, haine , daca te poti ridica la mai cativa lei. ii poti lua un telefon, o husa de telefon, o floare, sa o duci la un restaurant / club / cafenea, niste abtipilde de unghii, abtipilde pentru caiete. se pot pune si pe mobila , un ursulet de plus, o papusa din ceramica...
Aaaa, La multi ani! .
Pa-paa!
Pai. eu sincer daca as fi in locul tau as cumpara doua lanticuri. sunt unele speciale pentru prietene. o prietena primeste un lantic cu o jumatate de inima si cealalta un lantic cu cealalta jumatate. sau o bratarica simpla. important e sa le aveti mereu la mana eu asta as cumpara. sper ca te.am ajutat PS: cred ca cel mai bun cadou este sa.i fi in continuare o prietena adevarata
Pai depinde ce-i place. Iti spun ce i-am cumparat eu prietenei mele. Ingrid prietena mea nu este cu, cadourile scumpe si am facut un album cu poze. Cele mai frumoase momente petrecute impreuna in imagini. Sau un colier in forma de inima unde sa pui o poza cu voi daca ai. Sau orice alt ceva tu esti prietena ei si o cunosti. Sper ca te-am ajutat!
Ias da ceva simbolic cum ar fi o bratara sau nu stiu dar ceva ce il poate pretui toata vita cum ar fi un album foto doar cu voi 2
Bijuterii, bomboane, ceva facut de tine( de exemplu o felicitare, in care-i spui ca o iubesti), poti personaliza o perna/rama foto/ ceas cu o poza cu voi doi(sunt multe magazine ce se ocupa cu chestii de astea). Nu cumpara haine pentru ca poate nu sunt pe gustul ei, fi original, mie mi-ar place niste flori ( trandafiri/ orihidee) si un ceas foarte frumos!
Pai depinde si de stilul ei.dar poti sa ii cumeri o pereche de cercei sau un parfum, sau i`ai ceva de care crezi u ca sigur se va bucura.
Http://www.ebiju.ro/bijuterii/Breloc-inima-si-cheie-I-love-you-3706.html Eu i-as lua chestia sta :X Daca as fi in locul tau.
MiniEmoTion întreabă:
angel69lover întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Radu132ysys întreabă: