Sunt una si acelasi lucru, doar ca au nume diferite, fiindca: la data de 15 aprilie 2016, eMAG a preluat PC Garage
https://ro.wikipedia.org/wiki/PC_Garage
Bună.
1. Da;
2. Nu mai mult decât alții;
3. Doar dacă e nevoie;
4. Destul de greu de comparat. eMag e mult mai mare și mai extins. E ca și cum ai compara un escavator cu un tanc de luptă...
5. 9.
Eu nu am avut probleme cu ei, am achizitionat un telefon acum mai multi ani si sunt ok. Nu am avut nevoie sa folosesc garantia, deci despre asta nu stiu ce sa-ti spun. "la fel de buni ca eMAG" - eu am avut doar experiente naspa cu eMAG, deci da, sigur sunt mai ok.
PC Garage sunt ok, sunt mulțumit de serviciile lor, foarte promți, dar destul de scumpi. Sunt alte magazine decente de IT, precum VEXIO, Shop4PC, 4IT ro sau itdirect ro
Eu nu am avut proleme cu ei. Au fost mai o.k. decat eMag.
Probleme pot aparea atunci cand produsul nu este importat de ei. Ca si eMAG sunt si reselleri si atunci garantia depinde de altii.
5. Pe o scara de la 1 la 10 le dau nota 11. Mereu prompti cu comenzile, nicio problema cu produsele lor. Construiesc PC-uri de 3 ani si numai de la ei cumpar componente. Fac o treaba excelenta, livrarea se face de pe o zi pe alta. Nu ii ridic in slavi, dar chiar mi-am facut treaba cu ei. Cat despre garantii, nu au nicio problema. Du te si citeste sectiunea de garantii de la ei pentru mai multe detalii.
mirelStoica12345 întreabă: