Pai aici eu pot sa-ti raspund cel mai bine pentru ca mai intai am avut o chinezarie si acum am originalul. am iphone 4 si sunt foarte multumit, diferentele sunt urmatoarele: rezistenta telefonului(am avut replica am calcat pe ea din greseala s-a spart displayu), iphone 4 e mai subtire mai mic si are ecarnul mai mare ca replica, camerele la replica sunt praf(in adevaratul sens al cuvantului se vad in pixeli, la iphone 4 se vede foarte bine), soft-ul(replicile sunt praf nu merge sa pui jocuri ca in app store aproape nau jocuri deloc, touch-screnu e praf se apasa comenzi din greseala, tastatura qwerty nu e in modul landscape~adica pe o parte~ wifi-ul este praf nu se conecteaza la toate hotspoturile, de aceea nici n-am reusit sa vad cum e netu, adica browseru, grafica in meniu e varza, de fapt in general, comenzile le efectoeaza dificil, nu prea am stat pe el mai mult stateam pe un Nokia i6303 ca e mai bun, daca vrei iphone 4 eu mi-am loat de la cosmote cu 10 mil si abonament vezi si u ce faci si nu-ti lua chinezarii
Sunt niste telefoane proaste, facute cu piese ieftine de niste muncitori care lucreaza pe bani putini. Mai vrei alte pareri? Cu banii pe care ii dai pe o chinezarie de aia, mai bine iti iei un telefon brand care stii ca o sa te tina.
Pai diferentele sunt la calitate
prietenul tau avea dreptate
mai bine dai 40 milioane si ei unul bun
funda
Pai, cam pe tot ce scrie Made in China sigur n-o sa tina mai mult dupa prima poza facuta. Mai ales pentru un telefon.
Stai linistita ca cele mai multe telefoane sunt facute in China! si Nokia si multe altele! si nu tot ce e facut in china e rau! ce nike si firmele astea nu sunt facute SI in china (si ma refer la originalele) dar acolo e mana de lucru mai ieftina si producatorii ies in avantaj asa!
Pai.mai bine dai bani mai multi si iti iei unu "original" si in 2 zile vezi ca iti cade carcasa...inainte sa iti iei un telefon "fa-i proba" adica. vorbesti minim 3 ore cu cineva faci minim 100 poze asculti diferite genuri de muzica si vezi calitatea sunetului etc... P.S:NU TOT CE E SCUMP E BUN!