Niste skateri pe 100 lei - 130 lei asa de vreo 30 lei m'as duce in rulez sa imi iau un mtn hardcore, mi'as mai lua un tricou si de restul as face cinste prietenilor la o pizza
Pai eu mias cumpara o pereche de pantofi super : cu toc, fara toc daca iti place un anume lucru care sa coste mai putin de atat iatil cu incredere...
Un bilet de tren dus intors si cu restul as sta sambata si daca mi ar ajunge si duminica la mare
O ochie si o pereche de pantofi sau o pereche de jeans o camasa mai provocatoare mulata si decoltata, o gecuta neagra si o pereche de botine, bine ca pentru a doua imbracaminte mai trebuie adaugat vreo 50 de lei
O rochie de vara,converse, accesorii, balerini si o geanta colorata, cosmetice. FUNDA?
Mias cumpara Diferite haine,,,>>>>>>Sau cel mai bine ar fi sa mai astepti ceva timp macar pina iti faci vreo 500 de lei cu astia poti cumpara lucruri mai importante...
Un Memory Stick produo 8 GB Sony Pentru PSP te rog da-mi si mie 153.80 RON te rooooooooooooooggggg iti dau 4 de funde te rog