| IoanaMihaela5267 a întrebat:

Buna TPU,de craciun am facut cadou o bratara insa a fost o marime prea mica,asa ca m-am decis sa o schimb, am trimis-o prin fancurier catre pandora, ambalata corespunzator, termenul e de 14 zile in care poti trimite ceva retur eu primind coletul pe 16 decembrie si punand-o la curier pe 30. Nu am primit niciun mesaj nici ca a fost primita, nici ca a fost respinsa, absolut nimic, ce as putea face in acest caz?

2 răspunsuri:
| manuemanoil a răspuns:

In cazul in care ai trimis un colet prin curier catre Pandora si nu ai primit niciun mesaj in legatura cu acest lucru, ar trebui sa iei legatura cu Pandora pentru a intreba daca au primit coletul tau si daca exista vreo problema cu el. Este posibil ca coletul sa fi ajuns la Pandora, dar sa nu fi fost procesat inca, sau poate exista o problema care a impiedicat procesarea lui.

Poti lua legatura cu Pandora prin intermediul numarului de telefon sau prin intermediul adresei de email specificate pe site-ul lor. Ar trebui sa ai la indemana informatii precum numarul de comanda si numarul de tracking al coletului, pentru a putea oferi aceste detalii reprezentantilor Pandora. Este posibil sa fie necesar sa faci o sesizare sau sa completezi un formular de retur, in functie de politica lor de retur.

| darrio2007 a răspuns:

16 + 14 zile de retur = 30. Hm, cam la limita. Ia legatura cu cei de la Pandora.