| flavianeacsu a întrebat:

Duminica e ziua prietenului meu si vreau sa'i spun ca il iubesc pentru prima data. Ce as putea sa fac din mainile mele ca sa pot transimte asta? Ma gandeam sa fie un biletel mic pe care sa scrie "Te iubesc" si sa o scot de undeva, din cutiute sau alte hartiute. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| janvaljan a răspuns:

Da este o idee si asta insa cred ca este important de stiut ce varsta ai pentru ca nu stiu daca este un mod potrivit pentru orice varsta...Parerea mea este ca privitul sincer in ochi ar trebui sa rezolve tot...il privesti in ochi (iti alegi bine mometul) pentru a vedea ca esti sincera si ii vorbesti despre sentimentele pe care i le porti.

5 răspunsuri:
| Bєshka a răspuns:

Iti zic un sfat:vorbele tale inseamna mai mult pentru el decat un cadou sau cine stie ce biletel. dar daca nu-i poti spune in fata trimite-i un sms sau cu biletelul cum ai spus mai sus.deci bafta, papa!

| oanaaa16 a răspuns:

Hei! Eu o sa ii fac (si la mine e in curs de dezvoltare) o faza gen: Trebuie sa iti spun ceva..Nu vreau ca asta sa ne strice relatia, si te rog sa ma ierti daca ti-am gresit cu ceva sau daca te fac sa iti para rau..Imi este destul de greu... Vreau sa iti spun ca(cu o fata serioasa) TE IUBESC MULT! E doar o idee:* Te pup si baftaaa!

| NickP a răspuns:

O idee poate sa fie "mancarea". De exemplu poti face din cartofi : " TE " urmat de o inimioara (tot din cartofi). Sau poti sa scrii mesajul pe o farfurie cu ajutorul unor spaghete (in cazul in care il inviti la masa). In caz contrar, cel mai frumos este sa il faci atent la tine, te uiti in ochi lui cateva secunde, dupa care ii spui ca il iubesti cu un ton seducator. Si astfel il pui cu botu pe labe! Succes tongue

| annyyy a răspuns:

Eu zic sa-i spui prin vorbe. happy

| MyrunaMalyna a răspuns:

Eu as zice sa ii dai o intalnire udneva dar sa nu va vada nimeni sau pe mess daca are id si ii spui ce simti (ai grija poate va vrea sa isi bata joc de tine asa am patit si eu )totusi iti spun bafta :*