anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca daca porti pantofi mai mari iti creste piciorul mai repede?
Mi-am cumparat niste tenisi de pe internet, si imi sunt putin mari.
Dau fundita. Multumesc.happy
(Scuze daca nu e buna categoria)

10 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Ce prostioara, ioi, nu e adevarat.

| OnuOnulică a răspuns:

Buna!
Nu, e doar o superstitie big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca treaba asta cu pantoful merge, atunci poate ca unii ar trebui sa o incerce si cu prezervativul mai mare laughing

| KateMiddleton a răspuns:

Desigur,nu! Ce e cu gindurile astea satesti ce rezulta din nestiinta? Picioru va creste atat cat are nevoie el, poti sa portui si cea mai mare marime ca el va creste normal
Bafta! Funda?

| einsteinchen a răspuns:

Piciorul va fi mai lejer intr-o incaltaminte care nu este fixa sau mai mica (te strange). Atunci oasele si ligamentele vor "sta" mai lejer si in momentul in care vei incalta altceva te vei simti jenat.

Piciorul iti va creste atat cat ii va dicta ADN-ul tau.

| anonim_4396 explică (pentru einsteinchen):

DEci. ca sa inteleg si eu, daca port tenisi imi creste piciorul mai repede?laughing)

| einsteinchen a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, dar va creste mai "sanatos", mai lejer.

In China antica femeile isi infasurau picioarele foarte strans pentru a le avea mici. Atunci era un criteriu de frumusete feminina. Acum lucrurile au evoluat.

| PisicaDragutza3 a răspuns:

Nu iti creste.Crede-ma! big grin Daca ii ai mai mari s-ar putea sa te simti mai comod dar daca sunt cam cu 5 numere mai mari iti cad happy, chestia e ca nu iti cresc. Ti pup big grin

| anonim_4396 explică (pentru PisicaDragutza3):

Pai imi sunt doar cu 1 nr. mai mari. happy

| PisicaDragutza3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ti-am zis ce mi s-a intamplat mie odata cu papuci mai mari happy Ghini, Ti pup iar' :*