| LiviaLyvy a întrebat:

Eu as vrea sa imi cumpar un Telefon cu Touchscreen dar nu Stiu care este cel Mai Bun si as vrea sa ma Ajutati si pe mine
Eu am Acum un Vodafone 541 dar Nu stiu.Nu`mi mai Place cum merge deoarece o verisoara mi-a dat cu el in apa
Eu ma Gandeam sa-l Vand pe acesta si sa`mi Iau Altul... O solutie ma Gandeam ca ar Fi samsung Corby
Voi ce Parere aveti de Acest Telefon sau Care Credeti ca e Cel mai Bun?
Va Rog da`ti Raspuns!

Multumesc Extrem de Mult!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@anyone hai pe bune?!?, daca si Samsung corby nu este un telefon buna oh go on
eu il am, e foarte bun, nu se blocheaza, de fapt ce sa se blocheze la el?!?, in fine, e unul dintre cele mai bune telefoane(pret ff convenabil, adica, maxim 450 ron, camera foto 2 megapixeli, disponibil in 4 culori, fff bun telefonul)

5 răspunsuri:
| StangaciuGeorgeRazvan a răspuns:

Eu îţi recomand ceva din paginile următoare.Aici vei beneficia de livrare gratuită şi transport foarte rapid: http://goo.gl/bhmkX

| nini_4718 a răspuns:

Iat-i iphone4

| Nicolelenaa a răspuns:

Eu am LG KU990 si sunt foarte multumita de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, sa incepem.
NU ITI LUA CORBY! Este o porcarie se blocheeaza, culori misto nu are, lasa, fara corby.Nini iti sugera Iphone 4.Eu am avut si nu este prea bun, adica merge fooarte bine are un aspect frumos dar are niste inconveniente:1)pe spate are un fel de sticla pentru a-l face lucios, daca il scapi pe jos, sticla aia se sparge si s-a dus draq spatele 2)eu i-am zgariat putin camera si avand nu stiu cati megapixeli s-a observat imediat in fotografii.Eu iti recomand un Nokia N8.Este ultimul model de Nokia aparut pe piata.Nu este asa fragil ca Iphone 4 este la fel de bun daca nu, chiar mai bun.Are 12 megapixeli, ecran mare si tocmai a aparut o husa speciala din silicon de la Nokia pentru el. Iar a doua opinie a mea ar fi Sony Ericson Vivaz.Este slide are si taste qwerty si este si touch.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei Samsung Corby ti-l recomand. Acum depinde si de gusturile fiecaruia, poate unuia ii plac carcasele colorate, la altcineva nu. Dar daca vrei un touchscreen cu functii interesante, camera decenta, pret destul de ieftin, iti place design-ul lui si nu ai nici foarte multe pretentii atunci corby e foarte bun. Mai este de asemenea si Samsung S5230 Star (chiar daca este ceva mai bun ca Corby eu nu sunt prea multumit de el) dar poate tie poate iti place. Depinde si daca esti dispus sa investesti mai mult. Daca da e ok si un Nokia N8 cum s-a mai zis sau alte telefoane destepte. Succes!