| Wirusssssssss123 a întrebat:

ieri(05.03.2020)am comandat 4 chestii de pe aliexpress si vreau sa va intreb,ele vin toate odata sau cate una? Si mai am una, pe una din ele scrie shipped iar celelalte 3 scrie to be shipped, ce ar insemna si asta?

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu vin toate o data. Uneori se intampla dar de cele mai multe ori vin separat. Oricum, niciodata, in acelasi colet. Una-i trimisa si celelalte trei urmeaza sa fie expediate.

| Wirusssssssss123 explică (pentru Salontanul):

Pai din cate m-am informat, ele se expediaza de la 2 saptamani pana la 2 luni, aia trimisa ajunge in 2saptamani-2 luni sau celelalte 3 urmeaza sa fie expediate in timpul de mai sus?

| Salontanul a răspuns (pentru Wirusssssssss123):

La fiecare produs scrie cand trebuie sa ajunga. Exemplu: http://bit.ly/2Tq6paz
La acest produs scrie: Estimated Delivery: 29-51 days Deci din momentul comenzii trebuie sa ajunga in maxim 51 de zile.
Firma (Aliexpress) tine banii 60 zile: 60-Day Buyer Protection
Money back guarantee. Daca nu iti vine in a 51-zi poti sa ceri banii inapoi. Ai o optiune in My Orders numita "Open Dispute". Alaturi spune "Awaiting delivery" si spune in 30 zile sau ceva. Atunci peste 30 zile apesi pe "Open Dispute" si-ti ceri banii si gata.

| Simpatic a răspuns (pentru Salontanul):

Salontanule, aliexpress trimite frate colete in Romania? adica le poti primi, ca eu am doua nevenite, anulate comenzile de ce oare?
Nu esti la curent cu faptul ca Romania nu vrea sa primeasca colete din china, am doua colete care nu mi-au venit nici de pe ebay de la vanzatori chinezi, dar doua colete mi-au venit din europawinking
deci eu zic ca cele din china nu vin in perioada asta!

| Salontanul a răspuns (pentru Simpatic):

Eu am primit in 28 Februarie un produs din China. Pot sa fac si dovada daca este neaparat necesar. Coronavirusul nu se raspandeste pe colete ci prin saliva. Virusul nu dureaza mai multt de 24 de ore. Coronavirusul poate fi infectios pana la 9 zile dar pastrat la temperatura camerei. Ori coletele vin din China cu avianele de transport unde sunt temperaturi foarte scazute.

| Simpatic a răspuns (pentru Salontanul):

Nu e nevoie de dovada, inseamna ca am fost eu mai ghinionistwinking
multumesc de raspuns in schimb.

| Salontanul a răspuns (pentru Simpatic):

Cu placere!

| Simpatic a răspuns:

Eu stiu ca coletele de pe aliexpress nu prea mai vin, nu de alta dar Romania a facut demersuri in acest sens ca sa nu se raspandesca virusul prin intermediul coletelor, eu cel putin am 2 colete care nu au mai ajuns si am primit banii, alta cunostinta de -a mea la fel a patit, altii zic aici pe TPU ca au primit colete, eu nu-i cred! Daca era asa se onorau toate comenzile si toate coletele veneau!

| Wirusssssssss123 explică (pentru Simpatic):

Eu sunt din Moldova, este vreo diferenta?big grin

| Simpatic a răspuns (pentru Wirusssssssss123):

Daca la voi nu a ajuns virusul atunci nu e problema.
cum ti-am zis sunt unii utilizatori care au zis ca au primit colete de pe Ali chiar de cand cu isteria coronavirus, sa intre ei sa confirme, caci eu numai stiu ce sa cred, eu unul n-am primit, si nu, nu mi-au vazut poza din buletin laughing

| Catrice a răspuns:

...cred ca androidul de pe dispozitivele mele e stricat. Scrie 'astăzi, joi, 5 martie 2020' sad am nevoie de un telefon nou.

| Wirusssssssss123 explică (pentru Catrice):

Am gresit eu, era 04.03. 2020