anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU :'( Ieri am fost cu mama în oraș și mi-a cumpărat o pereche de egări negri. Sunt superbi love struck. Când am vrut să ies afară (precizez că aveam acei egări) am vrut să îmi iau niște teniși care erau puțin dezlipiți. Așa că am luat tubulețul de lipici și am strans de el. Prima dară nu a curs, așa că am strans și mai tare și mi-a picurat pe... EGĂRI. Sunt atât de tristă sad nu am putut să-i port nici măcar o zi că i-am și stricat sad și faza e că am mai pățit asta cu niște blugi roz sad... În fine, apoi s-a albit locul unde a picurat, iar eu ca să nu se observe am dat cu o cariocă neagră, dar tot se vedea puțin. Nu i-am spus mamei pentru că știu că va fi dezamăgită de mine și iarăși îmi va spune că nu știu să am grijă de lucruri, iar în mare parte așa e laughing. Întrebarea mea este: Cum aș putea să scot pata? În clor nu merge fiindcă a încercat și mama atunci cu acei blugi roz. Vă rog frumos, dacă știți ajutați-mă. sad Mulțumesc anticipat! :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca acetona (dar s-ar putea sa decoloreze) sau spirt.
Daca nu, pune-ti o emblema, orice pe acea pata.
Sau, cumpara-ti altii la felwinking.

| Capsunicaaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Hm thinking Multumesc de raspuns :* o sa incerc. laughing

10 răspunsuri:
| LucianStroe a răspuns:

Nu orice greseala prosteasca are si rezolvare. Asta e un exemplu de asa ceva.

| xoxolove96 a răspuns:

Depinde cu ce ai lipit, dar daca ai spus ca s-a albit locul presupun ca era picatura care arde si deci nu prea ai cu ce sa scoti. ai putea sa iei un material si sa faci ceva petic care sa-l cosi peste pata. sorry sad

| Capsunicaaaa a răspuns (pentru xoxolove96):

Mda :\ picatura a fost. :\ oricum mersii de sfat :**

| Capsunicaaaa a răspuns:

Ea ia luat. S-a uitat la ei, daca era ceva observa.

| Iuliaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

I-ai spalat? poarte se ai, incearca sa-i speli la mana si apoi, baga-i la masina. poate se va lua, daca nu cumperi altii ca nu-s asa scumpiwinking
Eu sper ca te-am ajutathee hee
kiss

| Capsunicaaaa a răspuns (pentru Iuliaaaaaaaaaaaaaaa):

Nu e vorba ca sunt scumpi sau altele. dar e vorba ca daca ii zic mamei va fi dezamagita de mine sad si la spalat nu cred ca iese dar o sa incerc. :***