| Kamiyashiro a întrebat:

Buna TPU, imi caut o bicicletă electrica, e-bike care sa imi fie bună eu avand 1, 80m si 90kg. Am înțeles ca sunt doua tipuri: ori ai motorul pe roata, ori in pedalier la transmisie. Care se strica mai repede? Cat costă reparația sau schimbul? Nu am experiență cu ele deloc, am bicicletă mountain bike normală de mult, si zilnic urc un deal din oraș acasă și ma rupe zilnic, asa ca trec sinoe electrică. Dar as folosi e-bike si off road pe dealurile din jur nu doar pentru oraș si cumpărături din oraș. Nu vreau sa fie de 20.000 de lei ultima fiță dar nici second la 2500 de lei. Care aveți experiență cu e-bike ce modele imi recomandați si la ce anume sa fiu atent cand cumpăr? In privinta bateriei mai ales si alte detalii care imi scapă. Va rog daca aveți si link postați in raspuns. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Una la mina, poate ar trebui sa halesti mai putin fast food. Acum, nah, poate e un deal aprig, nu zic nu. In cazul tau, daca mb-ul e inca ok, recomand sa iei doar roata fata cu baterie/motor electric integrate. https://www.generalmotor.ro/kit-conversie-bicicleta-electrica

0 răspunsuri: