| Blasam a întrebat:

BUNA TPU? Imi puteti spune si mie ce culori sunt la moda in fara asta? Dau fundita:*:*:*

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

In principiu, s-a purtat si intotdeauna se va purta (presupun) albul deoarece este o culoare nepretentioasa si foarte usor de combinat.
Se mai poarta culoarea crem, roz cenusiu iar pentru un look mai indraznet, culorile albastru electric, galben si verde crud(foarte deschis).
In schimb, culorile care sunt total OUT vara asta sunt roz`ul bonbon, mov(atat inchis cat si deschis), portocaliul, maroul si bineinteles negrul.

| Lɑяisɑ a răspuns:

Pai,daca e vara, tot felul de culori deschise.

| Jenny23 a răspuns:

Rosu aprins, Roz, Roz bombon, Mov,Lila, Alb, Albastru deschis, in general culori deschise si indraznețe.

| IrinaAniri a răspuns:

Turcoaz din cate stiu eu

| Mia999 a răspuns:

Culorile mediului inconjurator (verde, maron, galben, caramiziu), in general culori tari
dar, daca nu-ti sta bine cu acestea nu este musai sa le porti - iar, pe caldura care o sa fie eu cred ca albul este culoarea perfecta

| IonelaNela97 a răspuns:

Toate culoriletongue aici depinde de haine sickJ Se poarta ft mult camasutele cu curele,blugi rupti,costumele adidas (de vara), sandalele decorate cu tot felul de pietricele etc, ochelarii se poarta ft mult, si cam asta etongue Funda?

| chocolate_1698 a răspuns:

Fuchdia, portocaliu, alb-negru, turqoise