anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La noi la scoala, de Craciun, fiecare trebuie sa ne scriem numele pe un biletel si sa il bagam intr'o urna\caciula :]] de dunde fiecare trebuie sa extraga cate un bilet si trebuie sa ii dai un cadou unui coleg si sa primesti de la altul. Eu trebuie sa i dau unui coleg si i'am cumparat deja un glob cu zapada inauntru dar as mai vrea sa ii iau ceva..IDEI..Funda+Voturi happy

12 răspunsuri:
| becka133 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si imi pare rau ca nu va pot da funda tuturor! sad Craciun fericit! happy :* >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-ai un fular sau ceva gen:un ingeras de sticla...chestii FUNDA pls:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate un suvenit sau ceva din dulciuri asta este ceva placut

| Satango a răspuns:

Ceva dulce, de genu: Un mos de ciocolata, avand in vedere ca semnifica Craciunul. Bafta! happy

| DianaIsHere123 a răspuns:

Sunt multe...chestii pe care ai putea sa i le cumperi.

| KaRa23S a răspuns:

Asa facem si noi la scoala. Eu m-am dus la un magazin de artizanat si i-am luat ceva de acolo, care sa-l pastreze ca amintire, ceva cu semnificatie. Nici nu sunt scumpe. Poti sa faci si tu la fel.

| JIJ a răspuns:

Poti sa te uiti dupa un citat pe net si il scrii pe o foaie si gata.

| anacolda a răspuns:

Poate o carte.

| roxy1direction4ever a răspuns:

Pai...dupa parerea mea, poti sa ii iei ceva de imbracat sau ceva dulce!big grin
ceea ce faceti voi se numeste luna cadourilor, cred...

| minho a răspuns:

Pai i-ai ceva care sa aiba o anume semnificatie:pentru tine sau pentru el.Sau daca vrei ceva mai scump ai putea sa-i iei un ceas sau ceva de genul.

| Sarudman a răspuns:

Sunt baiat deci....ai putea sa ii iei un spray nivea sau ceva de cosmetica pentru bayety dar 1 sprai sau ceva vazi u. Sper ca te am ajutat happy

| Romina98 a răspuns:

Pai ai puttea foarte usor sa tragi o fuga pana la cel mai apropiat magazin Vodafone sau de electronice si ai putea sa iei o pereche de casti la 10 lei..gasesti cu usurintabig grin.Asa am facut si eu unei colege + un sal si a fost foarte incantata.Noroc in privinta deciziei!