| simina2002 a întrebat:

Maine ma duc la ziua de nastere a unui baiat care implineste 8 ani si nu stiu ce sa-i iau. Puteti sa ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| cosmin1211 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa ii iei o jucarie. Depinde si de buget. Mie personal imi placeau cand eram mic jucariile high-tech, cum imi plac si acum, gen elicoptere "teleghidate". Am vazut ca a aparut o chestie noua acum cu un laser si o masina de jucarie care il urmareste si poate merge si pe tavan si pe pereti care nu e prea scumpa. Ar fi tare si o bila de sarit, din aceea cu un maner in sus si trebuie sa te asezi pe ea si sa te propulsezi cu picioarele si sa te deplasezi cu ea. Sau arme din plastic ( dar aici e un subiect mai delicat, deci decat sa iei o chinezarie care nici nu a fost finisata mai bine nu iei asa ceva). Figurine cunoscute... afla serialele lui preferate si comanda-i o figurina (de preferat personajul principal) din el.Sau lego. E destul de tare. Sau o consola daca ai un buget mai mare.

P.S.: Stiu ca am raspuns cam tarziu dar asta sper sa fie o lectie pentru toti oamenii naspa de afara care inca vor sa cumpere haine si "rame foto" copiilor.straight face

8 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Lego

| CannbalCorpse a răspuns:

O bluza, un tricou, pantaloni, o jucăărie Sper că te.am putut ajuta. O seară bună.

| cosmin1211 a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Daca asta le iei tu copiilor, cu siguranta nu te plac pentru cadourile pe care le oferi.

| CannbalCorpse a răspuns (pentru cosmin1211):

Eu nu le i.au copiiilor cadouri,. Toti prieteni mei au peste 16 ani şi cam asta işi doresc, haine, telefoane, bijuterii!

| Irinami21 a răspuns:

Hmm o rama foto merge? adica are 8 ani... si o jucarie cred ca ar fi bun..adica avand in vedere ca are 8 ani, s-ar putea sa se bucure foarte mult...o carte gen ion creanga sau ceva gen happy oricum 8 ani. Multa Bafta in gasirea cadoului happy

| cosmin1211 a răspuns (pentru Irinami21):

Deci, unui copil de 8 ani nu i-ar placea o carte si nici haine. Le urasc, asa cum le uram si eu si probabil le urati si voi dar nu va mai aduceti aminte.Si pe bune, o rama foto? Ceva mai monoton nu ti-a venit in minte? Ca o pompa de desfundat veceul sau o teava? Pana si o teava ar fi mai distractiva decat o rama foto.

| josephmic a răspuns:

Eu cred ca o jucarie probabil are 8 ani si ceva de imbracat gen o bluzita, camasa

| loveles a răspuns:

Depinde ce ii place... poti sa ii iei o masina lego sau lego starwors, masina de politist, pusca falsa cu apa, fular chir depinde de ce ii place