Poi de obicei la aceste ocazii se poarta rochia cam pana`n genuchi cu o culoare crema.s`au poti un mov mai deschis in niun caz inchis la culoare; xxMult succes!; x
Nu e obligatoriu sa ai mai multe tinute, doar daca vrei si daca iti permiti. daca nu ai decat o tinuta ai putea ziua sa o porti asa cum este si seara sa adaugi un sal elegant, intr-o culoare contrastanta sau un bolero.conteaza cel mai mult ca tu sa te simti bine cum esti imbracata si sa te distrezi.
Nu trebuie sa ai cate o rochie pentru fiecare actiune pe care o vei indeplinii. De exemplu, acum cativa ani si eu am fost domnisoara de onoare la o nunta si stiam ca va trebui sa tin lumanarea. Pe parcurs a trebuit sa-i tin oglinda miresei si nu mi-a sarit nimeni in cap ca port aceeasi rochie. Deci stai linistita deoarece o singura tinuta e foarte ok.
Cat despre rochia care o ai as zice sa nu fie prea scurta pentru ca la nunti vin tot felul de oameni de toate varstele si cei mai in varsta probabil vor interpreta intr-un mod gresit lungimea rochitei tale. Modelul pare dragut si tineresc. Distractie placuta la nunta
De rochita trebuie sa intrebi mireasa, de regula ea e cea care dicteaza si e responsabila cu tinutele d-relor de onoare; poate ca ar fi bine daca ai avea o tinuta pentru zi si alta pentru seara; nu de altceva, dar e fff cald si risti ca seara sa ai o tinuta transpirata si murdara!
distractie placuta
anonim_4396 întreabă: