anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

poți să faci o comanda online cu plata la livrare atâta timp cât ești minor(15 ani)?
Va trebui să plătească un adult sau o pot plăti eu? (Comanda e pe numele meu)

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Nu conteaza pe numele cui este sau cine plateste. Atat timp cat ai banii pentru a plati acel produs, nu mai conteaza nimic altceva. nici buletinul nu ti-l cere.

De ex. ce poate sa fie atat de ilegal daca un minor comanda un telefon si il plateste? Nimic.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poți plăti și dacă ești minor. Trebuie doar să ai bani destui.

| danutzu96 a răspuns:

Am dat comenzi si prin curier si prin posta cand eram minor (de cand am avut buletin am dat comenzi ) si nu m-a intrebat nimeni de varsta. Pe curier nici nu il intereseaza datele din buletin daca e ramburs, ia banii si pleaca. Poti da conezi linistit.

| Georgiana0216 a răspuns:

Buna!
Da, nu te intreaba nimeni de data de nastere. Doar ca atunci cand iti faci cont treci anul 2001, 2000 sau mai putin, astfel incat sa fi major, altfel nu cred ca te lasa sa-ti faci contul. In rest, la livrare nu sta nimeni sa te intrebe de data de nastere. vine curierul, achiti, primesti coletul si pleaca. Daca totusi face urat, ii spui ca titularul comenzii nu se afla in acel moment acasa si achiti tu (nu se intampla asta, dar pentru orice eventualitate)
Bafta!