| Anonimutza123 a întrebat:

Bună TPU happy recent mi-am cunpărat o pereche de adidași neo. I-am luat din " oșco " la un preț bun. Mi se pare mai ok să-i iau de acolo și să știu că mă țin decât să dau o groază de bani pe același lucru. De exemplu, acum 2 ani și jumătate mi-am luat niște adidași nike tot din oșco, la 45 de lei, dar recent le-a venit timpul. I-am puratat super mult, inclusiv la meciuri. În fine, aș vrea totuși să știu cum pot deosebi adidași Adidas fake urile de reale. Sub limbă au o etichetă cu mărimi le care este precizată și emblema adidas cu un ®. Am înțeles că trebuie să fir fabricați în Indonezia să fie originali, dar la mine scrie în China... I-am analizat iar materialul este super ok, și cusăturilr bine realizate+am găsit și cele 5 " embleme " ale unui prosldus original adidas. Menționez că modelul pe care îl am nu are acele dungi ca la restul adidașilor Adidas, doar pe talpă. Vă rog fără jigniri sau alte lucruri. Fundă celui mai bun răspuns happy

1 răspuns:
| ShopSport a răspuns:

Buna ziua

Firma Adidas are fabrici sau colaboratori in toata lumea, inlcusiv China, India, Indonezia, Pakistan, Vietnam, TURCIA, ROMANIA, etc.

Comercializam produse originale, iar tarile de fabricatie sunt diverse

O zi buna!
Shop Sport
www.shop-sport.ro