Daca nu ai alte necesitati, si nu-s ultimii bani, nu vad de ce sa nu-i cumperi. Dar ai putea ramane dezamagita cand vei descoperi ca la urma urmei nu au nimic in plus fata de oricare alta marca care ofera aceeasi durabilitate si calitate la jumatate de pret. Se zice ca satisfactia unui moft dureaza maxim doua saptamani.
E drept ca pretul corespunde calitatii, dar pana la un punct. Inxaltamintea de 80-100 de euroi, da e ok, dar mai mult de atat intram in sfera capriciilor. Am abvut si eu incaltaminte scumpa, si chiar mai cumpar, de exemplu am luat Prada, ii am de multi ani, dar nu ii mai port de mult desi sunt perfecti, dar am avut si marci inferioare de aceeasi calitate. In concluzie, a fost moft, nu necesitate.
Pace si vremuri mai bune
Vrei Mercedes sau mai bine iti cumperi 3 Loganuri.
Mercedesul este doar moft. Face fix acelasi lucru, tot 4 roti si un motor are.
Cum suna?
Iati sa ai mai multe ca tot PAPUCI se numesc si aia. Pana la urma nu firma conteaza ci sa fie buni. Restul is numa fite ca sa ia banii dp noi!
Important este ce îți dorești tu, nu ce îți spunem noi + pune-ți problema așa : practic încălțămintea de la "Jordăn" și
"Mike" tot încălțăminte este, doar brandul diferă, deci recomandarea mea este să te mai interesezi înainte de a lua o decizie finală și să nu regreți ce ai ales pe final final, deoarece indiferent de brand sau material tot obiecte sunt și tot se vor deteriora odată cu timpul
La pretul ala nu poti sa te gandesti la practicalitate, ci e mai mult vorba de moft...
Daca vrei sa fii practic, alege varianta cu 2 3 perechi...
Spor
Adelinaaa07 întreabă: