Site-ul "okazii" este precum piata... la fel cum poti fi fraierita in piata poti sa fi fraierita si pe "okazii" (insa nu sunt sansele atat de mari ca in piata;)) ) si pe alte site-uri de profil unde nu vezi ceea ce platesi ci doar o imagine reprezentativa cu ceea ce vrei sa cumperi.
Personal, nu am avut parte de neplaceri cu cei de acolo, mai ales cu cei care au calificative foarte bune.
Daca intre timp cineva a cumparat prodului lui "X" nu o sa apara ca nu mai este disponibil.
Pentru acest lucru este disponibila, in majoritatea cazurilor, functia de "forum" prin care poti trimite un mesaj vanzatorului.
Din nou, mie nu mi s-a intamplat sa nu-mi raspunda careva...
Pe ocazii, daca nu ma insel, la anumite tranzactii exista facilitatea "Escrow" prin care tu esti asigurata ca vei primi ceea ce ai platit sau "ocazii" iti vor restitui banii... daca citesti politica lor de pe site in ceea ce vizeaza facilitatea Escrow presupun ca o sa intelegi mai bine cum sta treaba. Pentru asta, vezi mai jos:
http://ajutor.okazii.ro/cumparare/garantia-okazii
Numai bine! :)
Este cel mai popular site in care se poate vinde aproape orice.Am si eu cont si am facut cateva tranzactii.Tot ce trebuie sa urmaresti este recomandarile pe care le are respectivul vanzator de la cei care au cumparat de la el si au testat produsele.Acolo se dau voturi "pro" si "contra". Deci va trebui sa intri in legatura cu un user care are multe recomandari pozitive.Tot acolo poti vedea si comentariile postate de cumparatori.Eu am cumparat un mp3 Philips si a fost super. Sper sa ai noroc daca vrei sa cumperi ceva.Succes!
Acolo pe okazii pune oricine ce vrea.eu nu am încredere. poți să iei ceva doar dacă e ieftin până în 100 lei. dacă vrei să iei ceva și ca să nu iei țeapă cumperi de la o firmă eMAG, pcgarage etc.
Site-ul se numeste Okazii si nu Ocazii si da,este bun,poti cumpara fara grija dar,ca la orice produs second hand, exista mereu riscul sa nu fii multumita de ce ai achizitionat.Dar este bun, am cumparat si de 1000 lei fara probleme, sunt anumite garantii escrow, ce iti garanteaza siguranta banilor
Okazii e de incredere...si eu am comandat de acolo si sunt multumit. poti comanda prin posta si iti aduce acasa si ii dai banii.Si daca s`a vandut iti zice el ca numai e disponibil