Depinde și la ce-ți trebuie. Dar dacă ne raportăm la performanțe și la preț recomand Samsung Galaxy S3 și nu Apple iPhone 4S. Amândouă telefoanele sun foarte bune, doar că S3-ul e mai mare și, părerea mea, e mai bun. Desigur iPhone e Apple, deci e foarte bun și are unele avantaje.
Eu aș alege Galaxy S3.
Te poți uita la comparații pe YouTube, de exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=MHUrE1mml4o
Samsung S3, clar, iPhone-ul e naspa, nu e la fel de rezistent ca S3-ul, aplicatiile sunt in general pe bani, bluethot (sau cum se scrie ) e limitat...deci S3
Iphone-ul poti fi sigur ca nu ti se va bloca, sacada sau chestii d'astea. In schimb e destul de greu cu iphone-ul 4s pentru ca multe jocuri faine trebuie cumparate in timp ce pe s3 se pot lua de pe net. Deci daca vrei un telefon bun si sa mai platesti bani pe jocuri dupa ce il cumperi, atunci alege 4s dar daca vrei un telefon pe care sa platesti o data si dupa sa-l AI, atunci s3 e ceea ce iti trebuie. Sper ca am ajutat, acum tu decize
Android'ul contează, pentru mine. informează-te mai mult despre fiecare telefon în parte şi o să îţi dai seama singur pe care-l vrei, sau mai poţi aştepta şi îţi iei unul şi mai performant. desigur, dacă vrei şi îţi permiţi.
Daca eu as fi in locul tau as alege Iphone 4s. sper sa faci alegerea buna si sa te bucuri de el!