| schajuman1344 a întrebat:

Buna tuturor. Doresc sa imi achizitionez o masina de pe mobile.de a carei valoare este 40.000 EURO. Pentru a nu-mi afecta cashflow-ului firmei, vreau sa o iau in rate prin Smava.de. Cum functioneaza acest site? Se poate accesa acest credit cu firma romaneasca SRL? Si daca da, care sunt conditiile? Va multumesc.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La banii aia o gasesti in reprezentanta germana. Garantie si tot ce are nevoie

| Simpatic a răspuns (pentru mgtow):

Da,dar depinde ce model vrea omul, daca vrea un Mercedes suparat care nou costa 60-70k euro?

| mgtow a răspuns (pentru Simpatic):

Aduna in continuare

| Simpatic a răspuns:

Nu uita stimabile sa verifici bine acea masina sa nu fie din bucati facutawinking ca dealerii de masini second nu sunt acelasi lucru cu reprezentanta! De fapt daca stau bine si ma gandesc dealerii autorizati sa vanda second hand sunt de fapt niste samsari cu mai multe masini, asta e definitia lor!
La restul nu ma pricep ca nu am facut tranzatii de genul asta ca nu am incredere nici in nemti nici in motoarele lor diesel si nici in turcii din Germania.
Eu iau doar masini noi asa mai pe saracie (20-25k euro) dar totdeauna de la reprezentanta.
De aia v-as sfatui cu 40.000 de euro sa luati una de aici NOUA e peste orice "vechitura" care a costat 80.000 de euro de noua dar are acum 400k km parcursi.
Plus ca putina lume stie ca la orice reprezentanta la o masina noua poti negocia pretul, la unele chiar obtine scaderi semnificative.
Stiu ca pe firma si toate cele cu masinile din afara se scade TVA-ul, dar nu ma pricep ca nu am facut tranzactii asa ca nu ma bag.
Doar am dat un sfat pe partea de nou si vechi a achizitiei.
Spor in achizitie!

| schajuman1344 explică (pentru Simpatic):

Multumesc pentru raspuns. E si asta o tema de gandire.

| Simpatic a răspuns (pentru schajuman1344):

Cu drag, daca pot sa fac niste recomandari in functie de ce tip de masina (SUV, sedan, hatch, coupe etc) ati prefera vb prin mesaj privat.
Eu unul as alege ceva mai putin luxos dar cu motor tanar, iar mirosul ala de masina noua e ceva ce samsarii il reproduc doar cu spraywinking

| johnnny123 a răspuns:

Ca sa nu afectezi cashflow-ul firmei nu ar fi mai bine sa nu cumperi o masina de 40.000 de euro? Intreb si eu ca om cu minime cunostinte de antreprenoriat...