Da, ceva bijuterie este excelent pentru cadou. Ai putea sa-i cumperi o bratara sau un lantisor din argint, sau de ce nu, si cercei, nu este nici prea scump si arata bine. Daca are deja unul din obiecltele enumerate(de ex. un lantisor), poti sa-i cumperi o bratara care seamana cu acesta, sa aiba acelasi stil, sau asa ceva.
Un alt cadou ar fi ceva pentru bucatarie. Ar putea fi si un set de farfurii sau pahare sau ceva tacamuri mai frumoase.
Nu stiu unde locuiesti, dar daca stai intr-un oras mai mare, sigur exista un salon de infrumusetare. Ai putea sa-i cumperi un 'bilet' (o sedinta) pentru masaj sau cosmetica, manichiura/pedichiura. Orica femeie s-ar bucura pentru asa o rasfatare.
Bafta! Si la multi ani mamei tale! >
Fa-i o felicitare si comanda un tort de la cofetarie pe care sa scrie : la multi ani, mami! si tortul sa fie cu chestii feminine, flori, etc.
Ai putea sa te uiti la ce cosmetice foloseste.si care vezi ca e pe terminate. fuga si cumpara!
Un parfum, o crema, un ruj... Sau un simplu buchet de flori. Orice ii va face placere si va aprecia ca te-ai gandit la ea. Totusi, uita-te prin cosmeticele ei si vezi daca e ceva de care ar avea nevoie. Bafta!
Pai ar fi frumos sa ii faci o perna sau cana personalizata cu o forografie cu tine tatal(frati, surori) si cu un mesaj dragut, gen: Pentru toate neoptile nedormite, pentru sfaturile cele mai bune, pentru imbratisarile calduroase, pentru intelegerea si tot ce ai avut mai bun si ne-ai daruit, noi iti daruim un sincer "La multi ani!". Te iubim din tot sufletul si asa va fi mereu. si un buchet de flori si o sticla de sampanie sau un vin rosu bun daca iti permite bugetul. Sper ca am fost de ajutor
Eu cred ca orice mama si-ar dorii ceva facut de mana propriului ei copil asa ca te sfatuiesc sa-i faci chiar tu ceva cu mana ta chiar daca nu reusesti macar va aprecia ca ai incercat sa faci ceva! sper ca te-am ajutat:d fundita?
Poti sa-i cumperi un buchet de flori si o felicitare sau un parfum, o bijuterie, o geanta etc. fundita?
Daca ai ceva bani ai putea sa ii iei un parfum bun, gen dior, chanel etc. Sigur ii va placea... sau un buchet de trandafiri, pentru un buget redus. Daca nu ai bani deloc cel mai frumos ar fi sa ii scrii ceva frumos