Asta e parerea unei prietene apropiate: Hainele sunt foarte dragute, dar au calitate proastă.
Sper că te-am ajutat!
Nu comandati de aici! Pe langa faptul ca masurile nu se potrivesc deloc nu iti dau banii inapoi dupa ce facu retur. Mie nu vor sa mi-i returneze pe moriv ca au ridicat returul in a 15-zi desi eu am trimis in cele 14 zile cum scrie pe site. Managera m-a sunat si mi-a urlat in telefon 30 de min ca nu imi da banii si m-a facut in toate felurile. Inca nu pot sa cred cum se poarta cu clientii. Initial a zis ca nu imi da banii ca facusem inainte un schimb, apoi ca am depasit termenul si am ramas si fara produse, si fara bani si cu banii platiti pe transportul returului. E cea mai mare teapa pe care am luat-o vreodata. Aveti idee cum as putea rezolva sau unde sa merg sa solutionez problema si sa imi recuperez banii?
Buna! Sunt tepari. Am comandat o rochie marimea s si una marimea m. Am primit 2 rochii identice marime universala. Cand le-am cerut sa trimita curierul sa ia returul nici nu au vrut sa auda. M-au pus sa platesc eu transportul si sa le returnez. Am sa contactez Autoritatea nationala a protectiei consumatorilor. pe site scrie marimea XS SAU S SAU M dar sunt toate marimi universale! Pe eticheta scrie MARIMEA U.
E o firma romaneasca inffintata in 2021 care trage tepe. NU RECOMAND!
Am comandat o pereche de blugi albastri, am primit gri. La emailuri cand incerci sa soliciti returul nu raspund, la telefon iti da ocupat, trebuie sa incerci 5 zile ca sa poti returna ceva. Pe partea de customer service execrabil. Blugii sunt frumosi, dar de calitate proasta.
Si pana la urma ai reusit sa faci retur? Au trimis banii inapoi?
Sub nici o forma nu ii recomand. Sotia a comandat mai multe produse de la ei (de vreo 900 de lei). Pe langa faptul ca majoritatea nu avea nici pe departe calitatea prezentata in poze, ne-au si dat teapa cu returul. Am trimis produsele inapoi in 11 zile, dar au tergiversat receptia lor de la curier, cu 2 zile pe motiv ca sunt plecati, apoi a urmat weekendul, si le-au ridicat abia Luni. Apoi ne-au sunat sa ne spuna ca au ajuns la ei in 15 zile, si ca nu ne returneaza banii, si ca ne luam produsele inapoi. Momentan sunt in litigii cu ANPCul cu ei. Au un caracter extrem de jegos la telefon cand le spui ca vrei sa returnezi.
Buna ziua. La fel am patit si eu. Tocmai m-a sunat managera si m-a facut cu ou si cu otet si a urlat la mine la fel ca au ajuns dupa 14 zile. Desi pe site scrie sa fie TRIMISE in termen de 14 zile fix cum am facut si nu vor sub nicio forma sa imi dea banii inapoi. Ma puteti indruma unde atu mers sa faceti reclamatie si daca ati reusit sa va recuperati banii?