Buna! Poti sa-i iei o cutie de bomboane de ciocolata plus ceva de imbracat, de exemplu un pulover, un tricou sau un fular dragut. O alta idee ar fi sa-i cumepri un obiect acre are legatura cu un hobby al lui sau pe care si-l doreste de mult, de exemplu daca ii place sa citeasca, ia-i o carte buna, daca joaca jocuri video, ia-i un DVD cu un joc recent aparut, daca asculta un anumit stil de muzica ia-i un CD cu muzica respectiva, eventual daca stii care e trupa lui preferata sau artistul/artista preferata ia-i un CD cu melodiile respective. La multi ani colegului tau!
Chiar m-ai ajutat! Mersi mult.
Pai i-ai putea lua o minge de fotbal, un tricou de firma Ex:Adidas, un parfum, o felicitare, o ciocolata, o enciclopedie etc.
Ne poti spune si un buget pentru cadou? In principiu cred ca nu ai da gres cu o bluza draguta, sau daca are vreun hobby ceva aferent
Ti-as spune sa ii iei o cutie de bomboane si nu stiu... un parfum sau ceva de imbracat (un tricou o bluza )
Cel mai potrivit cadou ( cel putin mie imi iese de fiecare data ) este o bratara aici nu poti da gres bine ca mai poti adauga o felicitare, o ciocolata sau chiar si un pupic asta`i partea a2a, un joc, o carte buna vei vedea tu!
bafta :*
Pai poti sa ii iei ceva ce crezi ca ii place ce crezi ca dorreste.
Ideii: daca te-ai dus intr-un magazin sau undeva cu el, nu a zic cumva,, wow mi-as dori sa am...(ce ar fi vrut)
Indreaba un prieten sa iti dea idee
Si cel mai important iai ceva care e folositor ceva care crezi ca o sai trebuiasca.
PS:Sper ca te-am ajutat cat de cat Funa?
anonim_4396 întreabă: