| lorelai_7628 a întrebat:

voi avea banchetul.sunt inaltuta km 1.77sad. prea inalta pentru varsta stiuthinking dar totusi ma gandeam:fetele din clasa vor avea toc. daca voi cumpara si eu niste pantofi cu putin toc ar fi ciudat?big grin.sau sa port ceva cu talpa joasa? va rog:X

7 răspunsuri:
| ana_5516 a răspuns:

Sa stii ca eu sunt in cla a via si am inaltimea ta, deci nu te speria. acum depinde si de rochie. eu zic ca poti lua pantofi, sandale cu ce te incalti tu dar nu cu un toc foarte inalt, dar nici fara toc, ia ceva cu un toc de 4-5 cm. http://www.ceimbracazi.ro/rochii-pentru-banchetul-din-clasa-a-viii-a/

| anuska a răspuns:

Sa sti ca nu esti prea inalta (fetele inalte sunt frumoase!)winking si nu are nimic daca porti toc poarta ceva cu care sa se asorteze costumatia:*

| dulcik a răspuns:

Depinde de ce rochita alegi dar cred ca ar fi bine sa porti totusi ceva cu toc nu foarte inalt dar macar acolo un 5 cm pentru ca la o rochita eleganta sa nu porti un toc nu prea da bine

| Ego a răspuns:

Sigur ca poti.
si eu sunt destul de inalta.si inainte eram complexata de asta.
de aceea nu purtam toc deloc. dar acum.port.cand ies in oras.seara.
si daca spui ca si ele vor purta tocuri.
inseamna ca vor fi putin mai inalte.deci.iti permiti si tu sa portiwinking.
si veti fi la fel.doar ca veti avea tocuri>big grin

| bb_7189 a răspuns:

Ai noroc ca esti inalta. Te sfatuiesc sa porti toc daca stii sa mergi bine pe tocuri, cam asa la 8 cm, sau 5, dar nu balerini. Vei si foarte frumoasa si diafana.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna o pereche de pantofi cu toc înalt şi vîrf ascuţit vei arăta super în ei, dar să şi rezişti. Poate ne trimiţi ceva poze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy sa stii ca si eu sunt la fel de inalta ca tine si pentru banchet mi-am luat pantofi cu toc tongue nu conteaza daca o sa fii putin mai inalta decat ceilalti, conteaza ca tu sa stii ca arati binewinking