Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.
Pai din cate stiu eu poti sa iti alegi modalitatea de livrare, poti sa o faci prin posta romana, prin colet cu ramburs iti ajunge la 3 zile lucratoare dupa depunerea coletului si primesti aviz acasa sa te duci la posta sa il ridici. si e si ieftin aprox 10 lei transportul
Mai bine du-te in. orasul tau si cumparti de la magazin ce vrei sa-ti cumperi asa vezi si produsul si calitatea si pretul...
Salut`! eu am comandat si sincer sunt de treaba la mine au venit cu, comanda la poarta eu am dat doar o semnatura si banii...incredere.funda?
Cel mai bine mergi direct la sediu.se afla paralel cu ikea. langa tiriac auto rulate, in otopeni pe sub pod.acolo poti proba produsele si e cel mai sigur si nici nu platesti taxele de transport.plus ca te relaxezi la shopping. eu merg cam odata la o luna 2 luni si ma mai uit. si duminica este deschis pana la ora 22. te iau cu mine daca vrei
anonim_4396 întreabă: