| deea4112 a întrebat:

vreau sa-mi iau niste haine pentru scoala si as vrea niste blugi de culoarea rosie credeti ca colegii mei o sa spuna ca sunt c.rva? fondita

Răspuns Câştigător
| naty696 a răspuns:

Mneaa...oh go on de ce sa te faca c***a?laughing Se poarta blugii de genul mai arel cei rosii. asa ca poti sa mergi cu ei linistita la scoala :*

6 răspunsuri:
| LanaDelRayFan a răspuns:

Cam da..Mai bine ai respecta uniforma dupa, iti zic "mama ce fite si-a tras si asta"(i s-a intamplat colegei mele )

| Pufi1999 a răspuns:

What? La mine toata scoala-i numa' cu blugi asa. De c ete-ar face curva?

| dodicuta a răspuns:

Eu zic sa nu te duci cu ei ca nu respecta uniforma si risti sa ai puncte scazute la purtare.

| BGirlLory a răspuns:

Bai frate, chiar nu trebuie sa-ti pese de ce zic eiwinking. Te imbraci cum simti tu. Nu a nimeni care sa aiba dreptul sa te acuze pe tine. Da. Eu as merge cu ei la scoala, desi nu am o pereche [motivul este ca nu arat bine in ei, nu de parerea altora laughing]. Mai degraba sa ai grija la tricoul care il iei pe tine.winking Ciao

| rockellmy35 a răspuns:

Nu cred..colegii cred ca a zice ca e misto sau ca ai avut curaj sa te imbraci asa si ca e tare(in cazul in care esti un elev linistit si ai copii care se imbraca mai mult regulamentar.)dar profesorii cred ca ar spune altceva..depinde si de scoala.

| feelings2004 a răspuns:

Si eu am blugi rosii si chiar si roz. poti merge linistitaoh go on nimeni nu o sa aiba nimic de zis