| bianca37 a întrebat:

Buna, vreau sa-mi iau si eu un nou telefon dar iphone.
Ce imi recomandati?
Am avut un iphone x dar as vrea ceva un model mai nou.
Ce imi recomandati? Daca puteti sa-mi spuneti si avantaje si dezavantajele telefonului.
Nu se pune problema de bani, nu asta conteaza.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

14 pro sau pro max, astea is ce poti cumpara. Mai sunt si modele mai ieftine, dar eu zic c a astea ar fi bune.
Avantaje? Ce sa zic, ai telefon bun, nu ai ce sa reprosezi.Dezavantaje? Costa ceva bani, dar la tine ai spus ca nu-i problema.
Cind banii nu-s problema, cumperi cei mai bun.

Eu folosesc iPhone, pentru ca imi plac produsele Apple, nu doar ca arata excelent, si perfect lucrate, dar sunt si f bune.Plus imi permit, cam asa stau lucrurile.
Restu ce spun unia ca e doar numnele, ca bla bla, povesti nemuritoare, alea is basme.

Orice lucru il poti compara cu oamenii.Tu ca fata ce baiat ai dori sa ai? Gindeste in felul asta.Un baiat ce fata siar dori? Frumoasa, desteapta, buna la multe laughing, cam la fel sta treaba si cu produsele ce le folosim.
Pina si o mincare care este buna, d aca mai arata si f bine, devine si mai gustoasa laughing
Apple asa fac produsele lor, orice sa fie acolo unde trebuie, cum trebuie, pentru ca toate conteaza, si aspect si cum functioneaza, si marime tot.
Banii aia nu-s doar acele piese, ce tot spun altii ca nu stiu ce Samsung sau alte telefoane lear avea mai performante ca cei de la Apple.
Unde pui ca nu totdeauna cei si mare e si bun laughing cei performant e mai bun ca ceva mai slab performant.
Buturuga mica rastoarna caru mare laughing depinde pe ce stau acele piese, cum lucreaza una cu alta.

Degeaba ai masina Ferari, daca ai drumuri de tara laughing cam asa e si cu Samsung si alte companii.

| bianca37 explică (pentru relian):

Efectiv ador! Ai mare dreptate

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Fairphone laughing

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru dullcat):

S-a lansat recent? happy

| dullcat a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Nu, in septembrie 2021.

| DomnulPoliticos a răspuns:

IPhone urile sunt pentru persoanele care vor sa fie ceea ce nu sunt, am renunțat dupa 4 ani de iPhone si am trecut la Samsung si e mult mai bine

| DomnulPoliticos a răspuns:

15 se lansează curand deci ii poti spune lui taticul sa pregateasca banii happy

| 47red a răspuns:

Nu prea recomand SE 2 si 3 (nu cred ca e si la noi in Romania), recomand de la 11 in sus si de preferat cu 128 gb. Daca te incadrezi in buget ai putea lua 13 simplu sau de ce nu 13 mini daca esti fan al telefoanelor micute. Ar mai fi o varianta 12-le chit ca are bateria mai micuta si 11-le chiar daca are 4 ani.

| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

Daca nu ma insel un IPhone costa mai mult de 1000 USD si acelasi telefon facut in Vestul Europei cu Android costa 150 de Euro. IPhone-ul este ceva mai bun, insa nu cu mult. Asa ca mai bine iti iei un telefon Frantuzesc (Alcatel) cu Android si la aceleasi performante te costa de 8 ori mai putin.
Dezavatajul iPhone este pretul, numai americanii si englezii folosesc foarte mult iPhone.