| zizo a întrebat:

Buna,vreau sa trimit ceva prin curier, anuntul fiind pe tocmai.ro si acolo scrie livrare gratuita,am activat tot ce trebuie insa cand completez formularul la curier imi apare acolo cat trebuie sa plateasca vanzatorul si cumparatorul,insa eu am dat pe livrare gratuita, este gratuita livrarea chiar daca scrie asta?

4 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Platesti vanzatorului, cumparatorul esti tu! Livrarea este gratuita indiferent!

| luckkky a răspuns:

Livrarea este gratuita,chiar ieri am primit un colet,dar optiunea verificare este cu dus si-ntors,adica iti da voie sa deschizi coletul sa vezi produsul, dar nu ai voie sa-l probezi, in cazul unui telefon sau laptop il poti verifica doar vizual, nu ai voie sa-l verifici si daca functioneaza, ceva de genul priveste dar nu atinge laughing eu am comandat un telefon si am dat retur coletului pentru ca nu mi-au dat voie sa-l probez

| zizo explică (pentru luckkky):

Dar nu stii cand completezi formularul, este livrarea gratuita chiar daca apare acolo ca trebuie sa platesti nu stiu cat curierul?

| luckkky a răspuns (pentru zizo):

Da frate e gratuita livrarea, indiferent ca apare acolo, tocmai.ro face cinste cu livrarea laughing nu te mai agita atat ca nu platesti nimic, chiar daca acolo apare ca trebuie, ai 5 livrari gratuite pana la 1 august, sau cam asa ceva