Buna Uite cateva statusuri:
oricat vor unii Nu Ne Despartim. Oricat spun altii noi Ne iubim. AzI Ne Certam ca asa E Dragostea. Maine Soarta Ne Va Impaca...
Ce a fost odata nu maI poate fii. visele pierdute nu pot reVenii`!
am cяєzυт ιη σcнι ѕιηcєяι ѕι ∂a`н, м'am aяѕ... am νazυт` ιη σaмєηι cє ηυ`н νяσιaм ѕa νa∂ νяєσ∂aтa`н... ιυвιяєa ѕι υяa cυм ℓσνєѕc aмвєℓє ∂єσ∂aтa`н
тιмρυ νιη∂єca яaηι` ∂aя υcι∂є ѕρєяaηтzє`... ηυ`н ρσт ѕa мa ƒєяєѕc ∂є aмιηтιяι єχacт`н ca ∂є gℓσaηтzє
νιaтa мєa`н aяє тяaѕєυ ∂aя ηυ ѕє ѕтιє υη∂є ∂υcє... ιη ѕтaтιa υηιι cσвσaяa, aℓтzιι ѕє ρяєgaтєѕc ѕa υяcє
єℓ... ρσaтє є ѕιηgυяυℓ cє`н ρσaтє caη∂ aρaяє ѕa'мι тяιмιтa`н ρяσвℓємєℓє ∂єρaятє
ѕтιυ ca υηєσяι є ρяєa тaяzιυ... ѕa ℓυρт ∂є υηa ѕιηgυяa, ηυ ѕтιυ! єѕтι aтaт`н ∂є ∂єρaятє`н... υη ƒιηaℓ ƒєяιcιт`н, ∂ιη ρσνєѕтι ηєтєямιηaтє!
νяєaυ ѕa zaмвєѕc, ѕa тяaιєѕc ѕι ѕa gυѕт νιaтa aѕтa ℓaηga тιηє... aι яєυѕιт ѕa мa ℓaѕι ƒaяa тяєcυт ιηтя`υη ρяєzєηт νιιтσя ∂є aямσηιє... νяєaυ ѕa zвυяaм ρяιηтяє ρяινιяι ƒaℓѕє, мιηcιυηι ѕι υяa ℓυмιι... ѕa ιηcнι∂єм σcнιι ѕι ѕa zвυяaм ѕa ηυ ηє ρєѕє ∂є cє ѕρυη υηiι!
нaι ѕa ƒυgιм, ѕa єνa∂am... нaι ѕa ηє aѕcυη∂єм ∂є a∂єνaя... нaι ѕa мιηтιм ca є ρєяƒєcт... нaι ѕa ƒιм ѕυƒℓєт, ηυ υη σвιєcт
є ρєηтяυ тιηє... ρєηтяυ тιηє... тι`am мaι zιѕ cє є ƒacυт ѕa тιηa, тιηє
Sper ca-ti plac :*
Nu crezi ca ceia ce scrii conteaza mai mult decat cu scrii? In caz de nu ai observat, scrierile cu multe inflorituri sunt adesea catalogate ca scrieri folosite de pitipoance si cocalari si presupun ca tu nu te inscri in acesti termeni, nu? iti dau si eu cateva statusurii ce mi se par frumoase, sper sa iti placa si tie:
• Daca oamenii si-ar citi gandurile unii altora, legaturile dintre ei nu ar mai fi posibile- Jan Hus
• Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste- Blaise Pascal
• A iubi nu inseamna a se privi unul pe celalalt ci a privi impreuna in aceeasi directie - Antoine de Saint Exuperi
• Cine iubeste cu adevarat nu uita niciodata - Inigo Lopez de Mendoza
• Nu are rost sa-i explici unui prost ca este prost, pentru ca ar intelege numai daca ar fi destept. - Oscar Wilde
• A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa." -Leibniz-
• "Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit." - C. Noica
• Niciodata nu trebuie sa te rusinezi a marturisi ca ai gresit. Inseamna doar sa spui cu alte cuvinte ca astazi esti mai intelept decat ieri." - William Faulkner
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Victoras19207 întreabă: