Iti trebuie codul postal, dar daca fata nu l-a scris l-au scris cei de la posta. O sa iti vina un aviz acasa cum ca ti-a ajuns coletul, in cazul in care nu ti-l aduce factorul acasa. Si te duci la posta cu acel aviz, cu buletinul si cu banii si il ridici. Daca te duci fara aviz si doar intrebi e posibil sa nu fi ajuns si faci drumul degeaba.
Codul postal e irelevant daca ai dat adresa completa. Insa daca ai comandat prin posta si nu prin curier, o sa strambe din nas tanticile de la posta daca nu ai adresa din buletin la fel cu cea de pe colet. La mine stramba din nas de fiecare data
Am fost si nu a venit. Si ki-a zis ca imi trimite acasa un aviz. eu nu am cheia de posta si nu pot sa deschid. Cum pot sa fac? O sa merg dupa 3 si nu mi vor face ei atunci aviz? numele imi e la fel ca in buletin doar ca nu adresa...
Pot sa ridic coletul daca nu am avizul si adresa nu e ceea din buletin doar numele?
Vine la domiciliu si daca nu te gaseste iti lasa o hartie in posta sa mergi dupa colet la posta din apropierea locatiei tale