Da, o să-l trimită înapoi dar foarte probabil intri pe lista "gri" a firmei ce livrează marfa
Trimite pachetul inapoi la firma
Chestea e ca daca mai faci o comanda pe acel site te tine in evidenta
Pai si daca vorbesc cu curierul si ii spun ca eu am anulat comanda si ca mi au zis ca nu o sa o mai primesc?
Nu vorbi mai bine, spune-i ca a intervenit ceva neasteptat si nu mai esti in localitate.In lista intri oricum, ai grija la urmatoarele comenzi si nu mai este vreo problema, doar daca se repeta nu-ti mai trimit alta data.
"Nu vorbi sau mai bine"....asa am vrut sa sune.L-am papat pe "sau", scuze.
Si ce este acea lista?
O lista neagra, a celor care fac comenzi si nu le onoreaza.Toate site-urile au asa ceva. Daca se repeta o comanda si nu o onorezi(asta a fost prima) intri automat pe ea, nu-ti vor mai onora comenzile.
Dar nu o sa imi vina vreo factura sau ceva scrisoare pentru acestea, nu?
Cat timp nu ridici ceea ce-ti este trimis, nu.Citeste mai cu atentie data viitoare conditiile. Orice contract odata semnat este pasibil de judecata.Pe net este mai discutabil, deocamdata.dar pe viitor nu va mai fi asa.
Va multumesc enorm, toata ziua am stat stresata cu chestia aceasta
Daca ai anulat comanda si tot a fost trimisa e strict problema site-ului. Iaq legatura cu ei telefonic si explica-le situatia si sa-si verifice sistemul. Nu este vina ta ca au trimis o comanda anulata. Pe userul tau apare ca a fost si anulata, pe mail sau altundeva o confirmare a anularii?
Da, si pe site apare ca acea comanda e anulata si am primit si email ca e anulata.