Nu merg la posta vamala. Eu am primit si produse de 80 lei la posta normala. Normal ce-i peste 10 euro (Aprox. 48-49 lei) ar trebui sa mearga la posta vamala. O sa-ti vina avizul in cutia postala si te duci cu Cartea de Identitate (buletine nu se mai fac din 2002) si-l ridici. Eu am peste 100 de comenzi la ei si doar la inceput m-am dus o data la posta vamala. De atunci (2018) nu m-au mai chemat.
Trebuie să meargă persoana care a dat comandă, Cu factura scoasă la imprimantă si extrasul de cont bancar
si BULETINUL
+ să ai la tine niște bnai dacă te chemă la poșta vamală asta inseamnă este posibil să te pună să plătești tva-ul
sau mai grav dacă produsul respectiv care se află in cute in românia costa 400 euro si tu l-ai cumpărat la 100$
atunci cei de la vamă il re evaluează la prețul lui real din România și te pune să plătești TVA la prețul produsului respectiv din magazin ul din România.
Pai ai facut comanda online in care ai adaugat emailul si nr de telefon, si vei primi un email in care poti vedea unde se afla coletul. Iar cand e in apropiere suna pe numarul lasat pentru a se asigura ca poate veni la casa dvs cu coletul
Pe Joom nu se face inscriere cu telefonul. Prin e-mail nu pot sa-l anunte pentru ca Joom nu stie cand ajunge coletul. Crede-ma! Am peste 100 de comenzi la ei.