| Burzea a întrebat:

Bună ziua, am înregistrat o cerere pentru retur pe eMag, produsul încă nu l am returnat însă suma a fost restituită sub formă de vaucher. Cum e posibil ca bani să i primesc înapoi dacă produsul nu l am trimis? Acolo la retururile mele apare " Returul tau catre eMAG a fost incheiat cu succes. Iti trimitem voucherul egal cu suma confirmata pentru produsul returnat."

4 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Probabil e o eroare. Eu am cumparat un aragaz prin programul rabla si am primit de 2 ori mail cu voucher de reducere, 300 lei in loc de 150 lei. L-am folosit ca nu saraceste compania de milioane de dolari din eroarea asta.

| gabicoo a răspuns:

Cum n-am avut eu norocul ăsta? Rămâi și cu produsul și valorifica rapid și voucherul. Să nu crezi că cei de la eMag sunt niște fete mari. Dau țepe și sunt niște măgari. De data asta s-au ars singuri. Meritau să se ardă. Profită și tu de ocazie.

| LPCTSTR a răspuns:

Daca nu ti-au zis sa-l returnezi in vreun locker sau sa vina curierul, cel mai probabil nu vor sa mai plateasca transportul, deci la fel de probabil vei ramane cu produsul. Companiile chineze de exemplu nu se mai deranjeaza cu retururile: iti dau banii inapoi si ramai cu produsul daca are valoare mica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e retur prin curier o sa vina el odata si odata sa il ridice.