| Iahimder a întrebat:

Buna ziua
Am mers la doctor pana la urma si inca mai am lucrari de facut insa pana acum sunt multumit de felul in care si-a facut treaba. Ideea sta in felul urmator : as vrea sa ii cumpar un cadou insa desi am vizitat mai multe site-uri, magazine online inca nu am gasit unul care sa mi se para potrivit. Este prima oara cand fac un astfel de cadou unui doctor si cel mai probabil va incerca sa ma si refuze tinand cont ca mergand pentru prima oara la acest cabinet, acest gest ar putea parea nepotrivit. Dintr-o multime de doctori pe care as fi putut sa ii intalnesc, se intampla sa dau tocmai peste cineva pe care sa vreau sa o impresionez cumva. Deci, revenind la subiect, initial m-am gandit la un buchet de flori, care insa mi se pare prea intim, apoi o carte insa din nou nu pare alegerea potrivita. Apoi am vazut pe un site un glob pamantesc care leviteaza si cel putin mie mi-a atras atentia cum la fel de bine ar putea ca pe ea sa o lase total rece o astfel de atentie. Deci, tinand cont ca nu o cunosc absolut deloc, ce as putea alege intr-o astfel de situatie?

Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Salutare!

Hmmm. Uite, o sa scriu tot ce îmi vine în minte si daca ma mai gandesc la ceva pe parcurs te contactez.
Depinde in primul rand de bugetul tau si de ce fel de doctor este! Două chestii importante pe care nu le specifici
Inițial as fi zis un stetoscop ERKA. Dintre cele mai bune pe piata. Sunt ca Ferrari, numai ca in lumea medicinei! Citind insa intrebarea ta anterioară, cred ca este vorba despre un dentist asa ca iata cateva idei:
(Vezi ca sunt pagini de amazon. Dacă mergi un pic mai jos de produs, găsești si alte produse similare. Unele sunt faine)

1. O placa personalizată cu un mesaj. Suna nașpa idea insa intră pe linkul de mai jos sa vezi. E fain daca găsești ceva bun de scris pe ea:

https://www.amazon.com/......s_li_ss_tl ie=UTF8&qid=1526494676&sr=8-1-spons&keywords=personalized+plaques&psc=1&linkCode=sl1&tag=crusrevi-20&linkId=9bd7b68c2b4398e5ce197586518d5532

2. Foarte mulți doctori adora cafeaua! Ma rog, dentista fiind poate nu bea, insa un ceai fierbinte, o bautura rachoritoare vara sau macar apa tot bea si ea din cand in cand. Uite-te la asta:

https://www.amazon.com/......s_li_ss_tl s=kitchen&ie=UTF8&qid=1525204290&sr=1-5&keywords=tumbler&linkCode=sl1&tag=crusrevi-20&linkId=98b6812051b75f1c95b8e8a390064414&th=1&psc=1

Cică ar avea si nu stiu ce avantaje pentru sănătatea dentară chestiile alea. Mie imi plac personal. Par o idee buna. Dacă întrebi vânzătorul, posibil sa scrie si un mesaj ales de tine pe chestia aia.

3. Arta. Arta legată de dentist evident :)

https://www.amazon.com/......s_li_ss_tl ie=UTF8&qid=1525222622&sr=8-1-spons&keywords=dental+artwork&psc=1&linkCode=sl1&tag=crusrevi-20&linkId=53c8182fe6168969b6607d2be9687f9b

Mie imi place primul link, dar mai e si asta:

https://www.amazon.com/......90-5097830 _encoding=UTF8&pd_rd_i=B01FRDIO66&pd_rd_r=e4c72f5a-9a79-11e9-a673-fb6a8bc87493&pd_rd_w=dYAe4&pd_rd_wg=gpFOR&pf_rd_p=3ecc74bd-d08f-44bd-96f3-d0c2b89f563a&pf_rd_r=ZSDKQRTA2FKX43WTSJQG&psc=1&refRID=ZSDKQRTA2FKX43WTSJQG

Sau asta iarasi e faina:

https://www.amazon.com/......s_li_ss_tl ie=UTF8&qid=1525222622&sr=8-4&keywords=dental+artwork&linkCode=sl1&tag=crusrevi-20&linkId=9dcc22d107c3df92c9ca8d9a6dc5cf7a

4. Accesorii de birou. Tuturor ne place sa decoram:

https://www.amazon.com/......90-5097830 _encoding=UTF8&pd_rd_i=B074J2F1L1&pd_rd_r=33ab9070-9a7a-11e9-8f2e-7b657eb7b6fa&pd_rd_w=MR6CB&pd_rd_wg=DwydD&pf_rd_p=3ecc74bd-d08f-44bd-96f3-d0c2b89f563a&pf_rd_r=S7X75PY8NCJY1QEP7RG3&psc=1&refRID=S7X75PY8NCJY1QEP7RG3

5. O cana faina. Cafea, ceai sau ce mai bea ea. Nu e la fel ca prima idee, e putin diferita asta:

https://www.amazon.com/......s_li_ss_tl ie=UTF8&qid=1525223687&sr=8-6&keywords=mug&linkCode=sl1&tag=crusrevi-20&linkId=18c02e4ef40908a5a484365ea486ddce

6. Dacă ai ceva bani de dat, gen o sută si ceva de euro, piese de colecție

https://www.ebay.com/......3415103314

Deci sunt tare faine ultimele. Sunt vechi și o adevărată piesă de colecție.

Cam atat momentan. Dacă mă mai gândesc la ceva, te anunt. Pana atunci, multa bafta!

:D

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru Bratu_Andrew_2000):

Totusi ceilalți au dreptate. Așteaptă cu cadourile. Eu ti-am dat idei de cadou dar asculta-i pe ceilalți inainte sa il oferi. Tocmai bine ca oricum nu ajung intr-o zi alea.

| Iahimder explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Da, intr-adevar este un doctor stomatolog. Nici nu aveam de gand sa ii dau cadoul acum, am postat doar aici ca sa am timp sa ma pregatesc si sa fiu sigur ca pana termin cu dantura gasesc ceva potrivit de luat. Ideea este ca am incercat sa gasesc ceva informatii pe net despre ea insa nu am avut noroc. Apoi, la dentist fiind, nu prea avem timp cand sa stam de vorba, ca sa nu mai spun ca sunt excesiv de timid. Din cate am inteles eu de la ea, este posibil sa nu fie singura. Adica, doar si uitandu-ma la ea si imi vine greu sa cred ca nu ar avea pe cineva. Initial aveam probleme cu dantura si nici nu aveam de gand sa fac foarte multe in aceasta privinta, voiam doar sa fac ceva pentru a-mi trece durerea cu si cum pastilele incepeau sa nu isi mai faca efectul am decis sa merg la medic. Apoi, repet, din sumedenia de doctori pe care puteam sa ii intalnesc eu dau tocmai peste ea. Cum vine asta? Dupa prima consultatie si o igienizare, daca nu ar fi fost ea, nici nu mai aveam de gand sa ma reintorc pentru alte interventii. Insa, asa, cel putin am un motiv sa o mai vad o data, poate daca sunt norocos de cateva ori. Indiferent de statusul ei, pana acum s-a comportat exemplar si sper ca intre timp sa gasesc si cadoul perfect. Un alt motiv de ingrijorare este teama de refuz, mai ales ca nu prea stiu cum sa reactionez in astfel de situatii.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru Iahimder):

Dacă îi faci cadou una dintre chestiile de mai sus, nu te refuza, crede-ma. Pentru ca sunt chestii specific stomatologice unele dintre ele. O cutie de bomboane o refuza, dar alea nu. Mai ales unele chestii de pe lista. Nu ti-a placut nimic de acolo? Mie mi se par perfecte. Si am avut grija sa pun chestii pentru orice buget. Nu ti-au placut?

:/

Am comandat ceva suveniruri de pe Amazon pana la urma. Parerea mea este irelevanta in aceasta situatie, asa ca nu stiu ce raspuns as putea da intr-un asemenea context.

Ce suveniruri?

Doua pahare, o cana si acei dintisori.

Alea pe care le-am trimis?

Da.

Pai si dai si tu o fundita? tongue

Multam! big grin

16 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Numai la finalul lucrării ar putea fi primit cadoul așa cum îți dorești. Până atunci nu cumpăra nimic -in afară de faptul că ai vrea să-i faci curte. Vezi mai întâi statutul ei (stare civilă, dacă este într-o relație), și apoi dacă este complet singură, și dacă ești pregătit de căsătorie poți face pași în privința aceasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tie iti place de ea sau vrei sa dai mită? laughing

| Foame a răspuns:

Din cate am inteles tie iti cam place de Doamna doctora(acum zici ca poate stai asa ca nu dar cine naiba sa stea pe ganduri sau sa scrie aici daca nu il intereseaza acea persoana?).Eu unul nu m-as arunca cu cadouri din a doua vizita, vezi daca are sot sau ceva.Si pana la urma vorbeste frumos si fi direct ca daca stai sa ii duci cadouri in speranta ca poate zicea ea ceva nu ai nici-o sansa.

| Iahimder explică (pentru Foame):

Probabilitatea sa se lege ceva intre noi este foarte mica pentru ca traim in doua lumi diferite. Insa daca reusesc sa ii aduc zambetul pe buze fie si pentru cateva momente prin acest gest atunci eu consider ca a meritat efortul depus. Mersi de raspuns

| Foame a răspuns (pentru Iahimder):

Da dar tu iti doresti sa se lege ceva intre voi?(am fost intr-o situatie asemanatoare)Nu trebuie sa fi descurajat indiferent de cat de bine arata sau ca esti timid.Gandestete ca daca zice DA a? Crede-ma regretul cantareste TONE. Daca simti ceva fa-o, nu te minti singur ca "ba frate nu am sanse ca suntem din doua lumi diferite", e doar o poveste pe care ti-o spui pentru a evita "suferinta" in cazul in care esti "respins".Si daca zice Nu ce mare chestie a? Multumestei pentru raspunsul dat. Gandeste-te ca esti la 80 de ani pe patu de moarte si te gandestti "ba nu inteleg de ce am facut-o ca si asa acum mor" Vorba aia "Ca sa faci o omleta trebuie sa spargi si niste oua".Si daca vrei sa o faci spune-mi si iti zic ce tehnica am folosit eu pentru a imi "crea" curaj sa o fac, pentru ca nu te nasti cu curaj, nu il gasesti pe strada, nu l-ai pierdut undeva prin dulap.Este o emotie de certitudine pe care o poti crea.

| BulgaruConstanta a răspuns:

Un cadou mai folositor ar fi un halat medical din polar. Cand se ia caldura, e aur! Din experienta iti spun, nu il refuza nimeni. Uite un exemplu aici https://www.medicaldesign.ro/halate-din-polar.