Daca stai intr-un oras mare nu intereseaza pe nimeni ce comanzi tu. Daca e un oras unde toata lumea se stie cu toata lumea si angajatii aia sunt barfitori mai intelegeam ingrijorarea ta, dar asa...
Le spui ca ti-au gresit comanda, iti pui mana in cap si te dai surprins si razi, apoi le spui ca o sa te intelegi tu cu vanzatorul sa iti puna banii inapoi in cont. Asta daca iti e prea rusine sa le spui ca aia ai comandat. Si nici nu cred ca le pasa. Gandeste-te ca asta e job-ul lor, vad sute de pachete pe zi cu tot felul de lucruri.
Si sa scoata in posta pompa? Oricum o sa ma puna sa le arat pe mail comanda si atunci se vede clar ce am comandat...
Atunci poti sa le spui ca ai crezut ca e pentru altceva
Că mă și cred. Asta este... cred că nu am ce să fac.
In Baia Mare. Totusi nu e un oras foarte mare, nici foarte mic... o sa imi asum si asta este
Daca stai intr-un oras mare nu intereseaza pe nimeni ce comanzi tu. Daca e un oras unde toata lumea se stie cu toata lumea si angajatii aia sunt barfitori mai intelegeam ingrijorarea ta, dar asa...
De ce sa nu fie ok? Eu am comandat prezervative de pe net, am fost la vama, le-am deschis, au vazut, toate bune. Ce naiba, nu mergi acolo sa te judece nimeni. Te stresezi degeaba.
Atata timp cat sunt straini cei de la vama si nu te cunosc personal n-ai de ce sa ti faci griji
Si ce ar trebui sa le zic cand ma intreaba ce e inauntru? Pur si simplu imi este foarte rusine sa le zic ca e o pompa care ar trebui sa imi suga...
Spune-le ca este o "jucarie"
Nu ar trebui sa iti fie rusine din moment ce ai comandat-o si in plus nu au de ce sa rada de tine sau ceva pentru ca si altii comanda si au mai trecut prin asta deci doar du-te si ridica pachet-ul pana la urma ai dat bani pe acel produs.