Restul de 15 lei raman pe acel cod si poti sa-i folosesti in continuare, poti introduce codul aici pentru a vedea banii ramasi https://www.paysafecard.com/ro/interogare-sold/
Ai grija cate tranzactii faci cu el ca s-ar putea sa ti-l blocheze si sa te puna sa trimiti poza cu bonul cu codul in sine ca sa iti deblocheze codul si sa faci plati cu el
Hey. Plata cu cardul și plata cu paysafecard sunt total diferite.
Plata cu paysafecard se face prin intermediul unui cod de 16 cifre, acesta poate fi de 25, 50, 100, etc.
Dacă un produs costa 10 lei, și paysafecard ul tău e 25 mai rămân 15 lei pe cod! ( sau în contul de paysafecard dacă l ai activat acolo ).
Nu poți plăti cu paysafecard unde trebuie sa bagi datele de la card.
Salut! Daca ai aparat de Self Pay pe la supermarket uri poți pune doar 15 lei, selectezi PaySafe Direct și intri pe telefon, pe aplicația paysafecard și acolo o sa îți arate ceva de reîncărcare și acolo selectezi Suma de 15 lei și o sa îți dea un cod de bare care îl scanezi la aparat și depui 15 lei Și acum sa îți răspund la întrebarea ta, dacă ai plătit 15 lei, 10 lei o sa rămână pe acel cod și poți cumpara altceva de codul ala sau adaugi codul ala in contul tău paysafecard și o sa ii ai acolo când ai nevoie de ei!
Funda?
Dar cum se face acest card?
Eu pot să îmi făcu unul fara sa dau numele meu real și să plătesc cu el pe la site-uri normale pe unde cere viza card...
Salut din Nou! Din păcate doar in afara poți sa îți faci card manstercard! Funda?