Daca vorbim de siteul asta https://www.salamandershop.ro/ cred ca da este siteul oficial al acestei marci.
Dar eu recomand intotdeauna cand e vorba de inaltaminte si haine sa se mearga in magazin si sa se probeze, pe net nu ai certitudinea ca ceva se potriveste.
Din punctul meu de vedere poti comanda online doar daca in orasul/judetul tau nu ai un mall si/sau nu ai acest magazin, in rest nu vad de ce nu ai merge in magazin mai bine; pe de alta parte inteleg si faptul ca in magazin nu au toate produsele ce se gasesc pe online, dar poti verifica de pe site stocul dintr-un anumit magazin cat si online (vad ca acest magazin nu are verificare a stocului din magazin)
Da, am in orașul meu mall in care exista magazinul, însă ceea ce vreau eu să-mi comand scrie "Exclusiv online"… Ce sa înțeleg din asta?
Prin exclusiv online inseamna ca doar online poti comanda, nu vei gasi produsul in magazin.
Da, da, acesta.
E ok!
La ghidul de mărimi, nu au 34. Dar la acel produs pe care vreau sa-l comand, au mărimea 34. Și nu știu ce sa cred. Îmi vor trimite 35?
Ce comanzi, aia primești
Nu, dar ar trebui să aibă un ghid de mărimi unde sa scrie câți cm înseamnă 34 la ei.
Ideea e ca de la 35 in sus scrie, dar au disponbil 34. De asta îmi este teama.
anonim_4396 întreabă:
IoanPetru întreabă: