| Rama89 a întrebat:

Buna ziua! Daca a primit cineva colete prin GLS poate sa imi spuna de ce vin curierii lor cu coletul la ora 19 seara (primesc un interval de 3 ore in SMS)? Aproape tot timpul cand am colete la ei vin tarziu. De unde stie soferul ala sa vina tot timpul in jurul orei 19 la adresa mea ca eu nu am specificat sa se faca livrarea seara? Altadata l-am vazut pe acelasi sofer la niste vecini din blocul meu mult mai devreme cu colete. Si la voi vine seara? Alti curieri de la alte firme reusesc sa vina dimineata. Au un anumit traseu ce trebuie respectat dupa ore fixe?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Zinv a răspuns:

Salut. Curierii au un traseu, il fac cum vor ei. Daca la o adresa nu e nimeni acasa ei trebuie sa vina mai tarziu. E posibil sa vina la tine mai tarziu, deoarece: Stai departe si lasa coletul la final.
Stai aproape de centru orasului si il lasa la final pentru a termina cu coletele indepartate cand sunt odihniti.
Ca la o adresa nu a fost nimeni acasa si a livrat in zona respectiva si dupa au venit in zona ta.
Plus ca curierii sunt impartiti pe zone, (periferie, centru...).

1 răspuns:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Au un anume traseu, desigur. Ajung mai devreme sau mai tirziu in functie de cate colete au avut in alte parti.