Buna.Decat sa iei bijuterii sau lucruri care nu sunt pe gustul ei, cel mai simplu si cel mai safe e sa iei un cosulet cu dulciuri, vezi sa fie in numar de 3 sau 5, 8.Alegi tu de sezon, cicolata cu scortisoara, biscuiti sau tot felul de minuni pe care le gasesti la orice supermarket si le poti pune intr-o sacosa draguta.Mie mi-au cazut numai baieti la Secret Santa, atat in liceu cat si in facultate. Luam de obicei doua ciocolate si o doza de bere, puse intr-un pachet dragut.La facultate am cumparat carti pe domeniul ales.Have fun.
Cum zicea și dullcat, un coșuleț cu dulciuri pare o alegere înțeleaptă.
Pentru că orice i-ai lua(cel puțin de purtat) posibil sa nu fie pe gustul ei și să nu poarte.
Eu îți sugerez sa îi cumperi niște cercei nici prea ieftini și nici prea scumpi! Cerceii sunt cele mai bune cadouri pentru o fata! Vezi care este culoarea ei preferata!
Bună Apreciez răspunsul tău. Noi nu am comunicat niciodată (știi tu, la liceu sunt niște "grupulete", fiecare cu colegii lui, facă știi la ce ma refer ) cred ca ar di prea puțin /prea mic cadoul, doar o pereche de cercei, cu toate ca ea nu poarta cercei, din câte am observat bugetul e de 20 50 lei, și o pereche de cercei nu cred ca s-ar încadra în acest preț. În ultimul rand, dacă ai participat și tu la secret santa și ti-a picat vreodată o fata, tu ce i-ai cumpărat?
Eu I-am cumpărat o cana și o ciocolata, de asemenea ea mi-a dat un colier! Mi-a picat fata de doua ori în liceu! În generala nu am făcut Secret Santa deoarece noi nu ne suportam între noi dar la liceu am fost printre alți oameni și a fost mult mai frumos! Eu am 3 variante 1. O cana de Crăciun 2. O ciocolata și un colier 3. O pereche de cercei sau de mănuși!
Buna! Daca vrei sa faci un cadou unui baiat de orice varsta si nu sti ce sa iei, ca sa fie si ieftin, eu iti propun urmatoarea oferta:
http://www.hbmag.ro/2023/11/sw115.html
Buna! Cumpara-i un jurnal sau un colier de argint cu 30 lei. Daca esti din Bucuresti in sectorul 6 du te la Complex Sir la soseaua virtutii si du te la locul alea mici pana vezi china shop panda. Cand vezi china panda shop nu cobori pe scari mergi inainte vei vedea o usa trage de ea coboara pe scari si va fi acolo o bijuterie( e argint 925 real mama si a luat de acolo) sau du te la china shop si ia i ceva de 5 lei