Daca produsul l-ai cumparat din afara Uniunii Europene iti trebuie factura pentru a calcula eventualele taxe vamale, TVA ori spaga in functie de vames.
Aici nu-i asa daca vi in pitesti la oficiu postal 7 cauta si recenzile pe maps pitesti
Buna
Din cate stiu eu produsul e pe numele tau, deci e al tau. Nu inteleg la ce te referi sa dovedesti, nu ai luat pe numele si adresa ta? Spui numele si ridici produsul, daca mai e de platit platesti, daca nu nu.
See you
Ar trebui sa vi in pitesti sa intri intru oficiu postal si sa te trezesti ca ai nevoie sa le arati
Buna daca ți.a venit aviz poștal pe numele tau, du-te direct cu avizul la poștă și cu buletinul, că doar că același nume cel de pe colet cu cel din buletinz și ar trebui sa îți de-a coletul, succes!
Mersi cineva mi-a zis ca trebuie dovada plati
Dă-i paci am comandat și eu de pe Joom mi-a venit coletul la poarta nu trebuia să arăt nimic, du-te și scoate-l nu ai nevoie de nici o dovadă a plății.
Citeste review de pe google maps pitesti oficiu postla nr 7
Nu mai rade ca m.am dussi au cerut dovada plati a produsului
Am citit, ce sa fac daca îs persoane incompetente acolo, din moment ce ți-a venit aviz acasă, la o "posta normala" te duceai cu avizu și cu buletinul și scoteai coletul, acum de unde să știu eu ce reguli are fiecare?
Buna, eu am comandat de pe wish, si am primit aviz de la posta si am mers cu acel aviz sa ridic coletul nu am avut nevoie de alt ceva deoarece coletul era deja platit.
intr-adevar nu depasa suma aceea astfel incat sa includa taxe vamale.
Norocul tau aici nu-i asa